Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisinde izleyicinin tepkisini önemsemenin soncu çok kötü oldu!

Kardeşlerim dizisinde izleyicinin tepkisini önemsemenin soncu çok kötü oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisinin reytingleri düşüyor, hikayeye tepki artarak devam ediyor.
Kardeşlerim dizisi atv ekranında Cumartesi akşamları yayınlanıyor ama eski yüksek reyting günleri artık geride kalmaya başladı.

Bir dönem çift haneli reytinglere kadar yükselme potansiyeli gösteren tüm kişiler kategorisinde 6’lı oranları görmek Kardeşlerim dizisi hayranları için büyük sürpriz.

1 Nisan Cumartesi akşamı yayınlanan 84. bölümü ile birlikte izleyici kaybının iyice netleştiğini söyleyebiliriz. Tüm reyting gruplarında kayıp yaşayan Kardeşlerim dizisine yönelik izleyicilerin tepkisi de sosyal medyaya yansıyor.

Dizide hikayenin sürekli birbirini tekrar eden olaylara dönüştüğünü ve artık ilginç bir noktanın kalmadığını düşünen birçok izleyici var.

Bazı dizi hayranları ise Asiye ve Doruk sahnelerinin az olmasının bunun sebebi olduğu yönünde düşüncelerini paylaşıyor. Senaristler AsDor hikayesi üzerine diziyi kurgulasa sonuçlar nasıl olur herkes merak ediyor.

Kardeşlerim dizisi 91. bölümüyle birlikte tüm kişiler ve ABC1 gruplarında yine Gönül Dağı’nın ardından ikincilik elde etti. AB grubunda da dördüncü oldu.

Tabii ki Cumartesi akşamlarının en başarılı yapımlarından birisi olma hali devam ediyor ama üçüncü sezonda geçen 2 sezona göre izleyici ilgisinin iyice azaldığına da şahitlik ediyoruz.

Senaristlerin hikayede izleyenleri etkileyebilecek büyük bir dönüşüm hareketi yapmaması durumunda Kardeşlerim projesi için işler zorlaşabilir.

Dizinin İspanya gibi birçok ülkede de geniş bir hayran kitlesi olduğunu hatırlatalım.

Kardeşlerim dizisinde izleyicinin tepkisini önemsemenin soncu çok kötü oldu! 7

Hatta Onur Seyit Yaran ve son olarak da Yiğit Koçak’ın İspanya seyahatlerinde ne kadar büyük ilgi gördüğüne de şahitlik ettik. Bu ortamda senaristlerin diziyi toparlaması için şans var. Şayet bu toparlanma adımları olmaz ise 3 sezonluk bu büyük başarı için daha da düşük reytingler ve daha büyük eleştirilerin yakın zamanda ortaya çıkma tehdidi ortada duruyor.

Yurt dışında da büyük ilgi görmesi, özellikle İspanya’da çok iyi izlenme oranları elde etmesi bakımından Kardeşlerim dizisinin dördüncü sezonda da devam edebilme motivasyonu, senaristlerin hikayede ciddi ve izleyicileri etkileyen bir dönüşüm yapmasına bağlı gibi gözüküyor.