Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisinde koronavirüs vakaları planları bir kez daha bozdu!

Kardeşlerim dizisinde koronavirüs vakaları planları bir kez daha bozdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yayınlanan Kardeşlerim dizi ekibi son dönemde koronavirüs sorunu ile yüzleşmek durumunda kaldı… Celil Nalçakan’ın koronavirüse yakalandığı ortaya çıkmıştı.

Yiğit Koçak ile başlayan süreçte ardından Celil Nalçakan da koronavirüs testi pozitif çıkınca karantinaya girdi. Ardından ise 3 oyuncunun daha virüse yakalandığı ortaya çıktı.

Son dönemin sosyal medyada çok konuşulan dizi çifti Doruk ve Asiye karakterlerini canlandıran Onur Seyit Yaran ile Su Burcu Yazgı Coşkun’un testleri pozitif çıktı. Ayrıca Eren Öner’in de koronaya yakalanması ile birlikte toplam 5 oyuncunun aynı sorunla yüzleşmesi sette çekimlerin de durmasına neden oldu.

atv’de Kuruluş Osman ve Destan dizilerinin yanı sıra Bir Zamanlar Çukurova’da da koronavirüs sorunları yaşanıyor. Farklı setlerde yaşanan bu önemli sıkıntı nedeniyle yayın takvimi de değişiklik gösterdi.

15 Ocak Cumartesi akşamı Kardeşlerim dizisinin yeni bölümünün yayınlanması bekleniyordu. Ancak bunun gerçekleşme olasılığının çok düşük olduğu belirtiliyor.

Kardeşlerim dizisinin şimdiye kadar 34 bölümü yayınlandı. 35. yeni bölümün ne zaman ekrana geleceği resmen açıklanmadı. Ancak tahminler 15 Ocak’ı işaret ediyordu. Son gelen bilgilere göre dizinin sarkacağı ve bir hafta daha ara vereceğine yönelik iddialar var.

Kardeşlerim dizisinin 35. yeni bölümünün 22 Ocak Cumartesi akşamı yayınlanma olasılığının bir hayli yüksek olduğu ifade ediliyor. Dizi hayranları ise hem sette yaşanan koronavirüs vakalarına üzülüyor hem de diziyi uzun süre izleyemeyecek olmanın mutsuzluğunu yaşıyor.