Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim dizisindeki Asiye ve Doruk çifti gözden düşmeye başladı! Yeni favori dizi çiftleri bakın kimler oldu?

Kardeşlerim dizisindeki Asiye ve Doruk çifti gözden düşmeye başladı! Yeni favori dizi çiftleri bakın kimler oldu?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sosyal medyada yapılan araştırmalarda “en popüler dizi çiftleri” çok dikkat çekiyor. Uzun zamandır yapılan bu araştırmalarda Kardeşlerim dizisinin iki genç oyuncusu Su Burcu Yazgı Coşkun ile Onur Seyit Yaran’ın canlandırdığı Asiye ve Doruk karakterleri sürekli birinciliği elde ediyordu. Ancak durum değişti.

Bu sezon ekrana gelen ve çok başarılı reytingler elde eden Yalı Çapkını dizisinde başarılı performansları ile göz dolduran Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir, sosyal medyayı da derinden etkiledi. Somera’nın yaptığı 12- 19 Nisan tarihleri arasına kapsayan “en popüler çiftler” listesinde ilk sırada Seyran ile Ferit bulunuyor. Hafta boyunca 96 bin ileti bu çift için paylaşıldı ve birincilik de büyük bir farkla gerçekleşti.

İkinci sırada Süsen ile Ömer çifti bulunuyor. Kardeşleri dizisinde Lizge Cömert ile Yiğit Koçak’ın canlandırdığı bu dizi çiftine ilgi de son dönemde artarak sürüyor. 49 bin ileti ile Süsen ve Ömer karakterleri ikinci sırayı elde etti.

Üçüncülükte ise Demet Özdemir ile Engin Akyürek ikilisinin canlandırdığı Farah ve Tahir karakterlerini görmekteyiz.

Dördüncü sırada uzun yıllar birinciliği rakiplerine bırakmayan Asiye ve Doruk çifti ile yine Kardeşlerim dizisi dikkat çekiyor.

Aslı ve Mehmet çifti de son dönemde çok ilgi gördü. Kanal D’de yayınlanan Veda Mektubu dizisinde başrolde yer alan Rabia Soytürk ile Emre Kıvılcım, listenin beşinci sırasında bulunuyor.