Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisinden giden belli, gelen belli, set de başlıyor!

Kardeşlerim dizisinden giden belli, gelen belli, set de başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında izleyicilerle geçen sezon Cumartesi akşamları buluşan Kardeşlerim dizisinin yeni sezonu heyecanla bekleniyor. Dizinin 19 bölüm süren ilk sezonu çok ilgi çekti. Geniş bir izleyici kitlesini etkileyen Kardeşlerim, güçlü bir dram hikayesi olarak ikinci sezonunda da yine çok etkileyecek.

Diziden ayrılan isimlerin yanı sıra yeni karakterlerin de katılacağı ortaya çıkmıştı. Hikayede bazı değişikliklerin yapılması da gündemdeydi. Tüm bu gelişmeler bir bir yaşanıyor ve Kardeşlerim dizisinin ikinci sezon için hazırlıkları da son aşamaya geliyor… Ayşe olarak izlediğimiz Çağla Şimşek’in artık dizide olmayacağı netleşti. Şimşek’in hayranları bu duruma çok üzüldü.

Özellikle de Ömer karakteri açısından Ayşe’nin gidişinin bir gönül kırıklığına yol açacağını düşünenler var. İsmi “Ayran gönüllüye” çıkan Ömer’in bir aşk adımı daha Ayşe karakterinin gidişi ile birlikte sonuçsuz kalacak. Yiğit Koçak’ın da Ömer karakterinde ikinci sezonda daha da çok öne çıkması bekleniyor.

En son Akrep dizisinde İpek olarak yer alan Esila Umut’un da Kardeşlerim dizisine katıldığı ortaya çıktı. Yeni sezonda yeni karakterler de hikayeye giriyor ama kimlerin canlandıracağı konusunda henüz bilgiler paylaşılmadı.

Ayrıca Kardeşlerim dizisinin ikinci sezonu için de hazırlıklar bitmek üzere. Dizi ekibinin önümüzdeki 3-5 gün içinde sete çıkması beklentileri var. Dizi ekibinin ikinci sezona erken başlayacak olması demek Eylül ayının içinde yeni bölümlerin de yayınlanacağına işaret ediyor.