Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisini izleyenler bu habere çok sevinecek!

Kardeşlerim dizisini izleyenler bu habere çok sevinecek!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Atv ekranlarında Cumartesi akşamları yayınlanan Kardeşlerim dizisi, kanalın yüz akı projelerinde birisi. Serkan Birinci’nin yönetmenliğini yaptığı dizi, büyük bir beğeni ile takip ediliyor. Diziyi izleyenler, kimi zaman dram ağırlıklı başlayan dizinin gençlik dizisine döndüğünü söylese de senaryodaki keskin değişikliklerle bu krizler de atlatılıyor.

Onur Seyit Yaran ve Su Burcu Yazgı Coşkun gibi genç oyuncularıyla konuşulan dizi aynı zamanda Celil Nalçakan, Ahu Yağtu, Fadik Sevin Atasoy gibi deneyimli oyuncularla da beğeni toplayan bir yapım. Dizi, her hafta reytingde 2. sırayı alarak iddiasını da sürdürüyor.

Kardeşlerim dizisini izleyenler bu habere çok sevinecek! 9

Bazı isimler Kardeşlerim dizisine veda etmiş olsa da hikayesi hala ilgiyle izlenmekte. Genç oyuncuların başarılı performanslarının yanı sıra hikayeye yön veren başarılı isimlerin varlığı da diziyi üst sıralara taşıyor. Deneyimli oyunculardan birisi de Orhan Eren karakterine hayat veren Cüneyt Mete.

Cüneyt Mete’nin yer aldığı sahnelerde karakterin duygu yoğunluğu, adeta izleyicilere de geçmekte. Dizinin kilit isimlerinden birisini oynayan Cüneyt Mete, Beni Affet dizisi ile tanınan ve son olarak Kuruluş Osman’da Prenses Mari karakterini oynayan Şeyma Korkmaz’ın da eşi…

Kardeşlerim dizisini izleyenler bu habere çok sevinecek! 10

Cüneyt Mete’nin bir röportajında söylediği sözler ise Kardeşlerim dizisinin akıbetini ortaya koydu! Oyuncu, 2. sezonu yayınlanan dizide rol almaktan dolayı mutluluğunu dile getirirken, Kardeşlerim dizisini çok sevdiğini belirtti.

Oyuncu, 3. sezon ile ilgili sorularla çok karşılaştığını da belirterek “Seneye de devam edecek diyorlar, inşallah devam eder” ifadesini kullandı. Mete, seneye de devam edileceği şeklindeki iddiaları da ortaya koymuş oldu böylece. Kardeşlerim dizisini sevenler için bu yüksek ihtimalli cümle, şimdiden sevindirici bir gelişmeyi de müjdeliyor adeta! Görünen o ki bir aksilik olmazsa Kardeşlerim dizisini 3. sezonda da izlemeye devam edeceksiniz…

Kardeşlerim dizisini izleyenler bu habere çok sevinecek! 11

Kardeşlerim dizisi 20 Şubat 2021 tarihinde ilk bölümü ile atv ekranında yayınlanmıştı. Şimdiye kadar 45 bölümü izleyicilerle buluşan dizi, başladığı günden bu yana çok geniş bir hayran kitlesine ulaştı. Dizinin güçlü hikayesine olan ilgi hala sürüyor.

Resmi bir açıklama yapılmamış olsa da dizinin oyuncusunun aldığı duyum izleyici için kıymetli bir bilgi. Zaten atv’nin reytinglerde üst sırada yer alan Kardeşlerim dizisinden vazgeçme ihtimali de pek yok. En azından sezon sonuna doğru ilerlerken dizi, reytingleriyle kanalın yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Ayrıca dizinin sosyal medya etkileşimleri de çok güçlü. Diziyi izleyenler, sosyal medyadan da desteklerini devam ettiriyorlar. Cüneyt Mete de sosyal medyada yapılan paylaşımlar için “Bizi destekledikleri için çok teşekkür ederim” sözleriyle sevenlerine mesaj yollamakta…