Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim dizisinin Asiye ve Doruk’u Su Burcu Yazgı Coşkun ve Onur Seyit Yaran’dan şaşırtan itiraf!

Kardeşlerim dizisinin Asiye ve Doruk’u Su Burcu Yazgı Coşkun ve Onur Seyit Yaran’dan şaşırtan itiraf!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında Cumartesi akşamları yayınlanan Kardeşlerim dizisi, özellikle genç kesim tarafından ilgiyle izleniyor. Dram yüklü hikayesinin yanı sıra genç kuşağı da çeken konularıyla gündeme gelmekte dizi. Yönetmenliğini Serkan Birinci’nin üstlendiği Kardeşlerim dizisinin iki genç oyuncusu ile yeni kuşağın parlayan yıldızları adeta!

Dizide Asiye ve Doruk karakterlerine hayat veren Su Burcu Yazgı Coşkun ve Onur Seyit Yaran, oyunculukları ile beğeni topluyorlar. Sosyal medyada da yaptıkları paylaşımlarla takipçilerinin yakın ilgisini üzerine çeken iki başarılı isim, ekran uyumları ile de beğeni topluyorlar.

Yıldızları giderek parlayan iki ismin arasındaki 8 yaş farkına karşın uyumları da dikkat çekmekte. 2016 yılında Best Of Turkiye yarışmasında birincilik elde ederek gündeme gelen Onur Seyit Yaran, 1996 Ocak doğumlu ve 26 yaşında. 2004 doğumlu olan Su Burcu Yazgı Coşkun ise 18 yaşına 15 Nisan’da girdi.

İki oyuncu, verdikleri bir röportajdaki bir soruya yanıtlarıyla dikkatleri çektiler. Coşkun ve Yaran, Atv’nin Dizi TV programına konuk oldular. Genç oyunculara esprili bir söylemle “Yalan söyler misiniz, bu konuda yetenekli misiniz?” sorusu yöneltildi.

İki oyuncu da bu konuda samimi bir yanıt vermeyi tercih etti ve meslekleri itibariyle iyi yalan söyledikleri itirafında bulundular!

Kardeşlerim dizisinin Asiye ve Doruk'u Su Burcu Yazgı Coşkun ve Onur Seyit Yaran'dan şaşırtan itiraf! 7

Su Burcu Yazgı Coşkun, “Ben yalan söylemeyi tercih etmiyorum tabii ki, ama söylesem de güzel söylerim. Malum oyuncuyuz, becerebiliriz” ifadesini kullanırken Onur Seyit Yaran durumu biraz daha öteye taşıdı!

Ustalıkla yalan söyleyebildiğini itiraf eden ancak sevdiklerine ve yakınlarına ciddi konularda yalan söylemediğinin de altını çizen Yaran, “Durumu kurtarmak için çok güzel yalan söylerim” dedi.

Onur Seyit Yaran hayranlarını şaşırtacak şu itirafı yaptı:

“Ben çok iyi yalan söylüyorum. Öyle böyle değil yani. Tabii ki sevdiklerime ve yakınlarıma ciddi konularda yalan söylemiyorum ama, durumu kurtarmam gerektiği zamanlarda çok güzel yalan söylüyorum. Hatta söylediğim yalanın gerçeğe dönüşmüşlüğü var. 2 saat sonra söylediğim bir yalan gerçeğe dönüştü. İleriye dönük de yalan söyleyebiliyorum. Öyle bir yalancılık.”