Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim’de Asiye’nin durumu, Su Burcu Yazgı Coşkun için de gerçek oldu!

Kardeşlerim’de Asiye’nin durumu, Su Burcu Yazgı Coşkun için de gerçek oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Asiye karakteri ile Kardeşlerim isimli dizide popüler hale gelen Su Burcu Yazgı Coşkun, henüz 16 yaşında ama uzun yıllardır oyunculuk yapıyor. 2012 yılında ilk kez setlere adım atan, birbiri ardına projelerde yer alan genç oyuncu, Kardeşlerim ile büyük patlama yaptı.

Asiye karakterinde çok beğenilen oyuncu hem yetenekleri hem de duru güzelliği ile hayranları tarafından övgülerle karşılanıyor… Su Burcu Yazgı Coşkun, Gardırop Dergisi’nde çıkan röportajında, Asiye karakteri ile benzeyen yönünü anlattı.

Büyük bir dram hikayesini ekrana taşıyan dizide anne ve babalarını kaybeden kardeşlerin birbirlerine tutunarak hayatın zorlukları ile mücadele etme halini izliyorsunuz. Bu kardeşlerden Kadir, 29. bölümde ölerek hikayeden ayrıldı. Halit Özgür Sarı’nın hikayeden ansızın ayrılması dizi hayranlarını çok üzmüştü. Oyuncunun kendi isteği ile ayrıldığı düşünülüyor.

Kardeşlerim'de Asiye'nin durumu, Su Burcu Yazgı Coşkun için de gerçek oldu! 8

Kadir’in de ölmesi ile birlikte Asiye, anne ve babasının ardından bir de abisini kaybetmiş oldu. Bu durumun Asiye’yi okuldaki diğer arkadaşlardan ayırdığını ve daha olgun birisi haline geldiğini belirten Su Burcu Yazgı Coşkun, kendisinin de hayata Asiye gibi erken atıldığını anlattı.

Dergideki röportajında Asiye ile hayatı erken tanıma konusunda bir benzerliklerinin olduğunu belirten oyuncu, şunları söyledi:

“Asiye anne ve babasını, üstüne abisini kaybetmiş ve hayatın gerçekleriyle çok erken çarpışmış bir genç kız. Haliyle yaşıtları gibi davranamıyor, onlar kadar ergenliğini eğlenerek geçiremiyor, çünkü büyük sıkıntıları var. Ben de Asiye gibi yaşıtlarıma göre daha olgun olduğumu söyleyebilirim. Benimki mecburiyetten değil, sadece eğlenceye hiçbir zaman o kadar düşkün olmadım. Çünkü benim en çok zevk aldığım şey sanat. O yüzden genelde oyunculukla meşgul oluyor ya da bir şeyler üzerine çalışıyorum.”

Kardeşlerim'de Asiye'nin durumu, Su Burcu Yazgı Coşkun için de gerçek oldu! 9

Su Burcu Yazgı Coşkun, henüz küçük yaştayken reklam filmi sayesinde kameralarla tanıştı. Çocukluğu setlerde geçen bir isim olarak öne çıkan oyuncu, rol yapmayı sevdiği için de bu meslekte ilerlemeyi çok istiyor.

Sana Bir Sır Vereceğim, Karadayı, Aşk Yeniden, Kara Yazı, Kadın, Bizim Hikaye, Kuzgun ve Kırmızı Oda dizilerinde de rol alan Su Burcu Yazgı Coşkun, mesleğinde çok önemli bir noktaya geldi. Genç oyuncu henüz 16 yaşında olmasına rağmen büyük popülerlik de yakaladı.