Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisinin başarısının bir tekrarını Üç Kız Kardeş yaptı!

Kardeşlerim dizisinin başarısının bir tekrarını Üç Kız Kardeş yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Üç Kız Kardeş dizisinin gençleri çok güzel kaynaştı, birlikte başarının mimarı oldular! Üç Kız Kardeş dizisi bu sezonun en iyi çıkış yapan projelerinden birisi oldu. İclal Aydın’ın çok okunan aynı isimli kitabından uyarlanan dizide, başrolde yine İclal Aydın’ın olması da başarıda önemli bir faktör olarak değerlendiriliyor.

Üç Kız Kardeş’in hiç düşmeyen hikaye temposu, genç oyuncuların da kendilerine verilen rolleri çok başarıyla canlandırmaları dikkatlerden kaçmıyor… Nasıl ki Kardeşlerim isimli atv dizisindeki gençler fazlasıyla popülerlik yaşadı, aynı durumu Üç Kız Kardeş dizisinde de görebiliyoruz. Nasıl ki atv’de ikinci sezonu yayınlanan Kardeşlerim dizisindeki genç oyuncular bir anda öne çıktı ve büyük popülerlik yaşadı, şimdi de benzer durumu Üç Kız Kardeş dizisinin genç oyuncuları sergiliyor.

Kardeşlerim dizisinin başarısının bir tekrarını Üç Kız Kardeş yaptı! 9

Başrolde yer alan Berker Güven ile Özgü Kaya, en güçlü çıkışı yapmakla kalmadı. bu sezonun en başarılı dizi çiftlerinden de birisi oldular… Ayrıca Almila Ada ve Melisa Berberoğlu da etkili performansları ile göz doldurdu. Dizinin diğer gençleri Anıl Tetik ve Vural Şahanoğlu için de yine olumlu cümleler kurmak gerekiyor. Kısacası Üç Kız Kardeş dizisinin tüm genç oyuncuları aynı Kardeşlerim dizisindeki gibi çok etkili bir çıkışa imza attılar.

Kardeşlerim dizisinin başarısının bir tekrarını Üç Kız Kardeş yaptı! 10

Dizinin çekimlerinden gelen görüntüler de dikkatlerden kaçmıyor. Kamera arkasında gençlerin birbirleri ile ne kadar iyi bir uyum yakaladıklarına şahit oluyoruz.

Kanal D’nin, başladığı günden bu yana izleyicinin büyük ilgisini çeken dizisi Üç Kız Kardeş’in çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. Ayvalık’ın eşsiz doğasında çekimleri devam eden dizi, samimi ve sıcak öyküsü ile olduğu kadar kamera arkası görüntüleri ile de büyük beğeni topluyor.

Kardeşlerim dizisinin başarısının bir tekrarını Üç Kız Kardeş yaptı! 11

Her Salı akşamı yeni bölümleri ile ekrana gelen ve izleyicinin büyük beğenisini kazanan dizinin seti eğlenceli anlara sahne oluyor. Dizinin genç ve yetenekli oyuncuları; Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Anıl Tetik ve Vural Şahanoğlu’nun birbiri ile şakalaştıkları eğlenceli kamera arkası görüntüleri dizinin hayranları tarafından her hafta büyük bir ilgiyle takip ediliyor.

Yapımı Süreç Film’in yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu’nun üstlendiği, İclal Aydın’ın satış rekorları kıran romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş, aile ve kardeşlik bağlarını anlatan, samimi ve sıcak aile öyküsü ile her Salı izleyicisi ile buluşmaya devam edecek.