Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Şükrü Özyıldız ve Yağmur Tanrısevsin aynı mekanda buluştu, ortalığa yaz enerjisi saçıldı!

Şükrü Özyıldız ve Yağmur Tanrısevsin aynı mekanda buluştu, ortalığa yaz enerjisi saçıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – GQ Türkiye Dergisi’nin 10. kuruluş yıldönümü Bodrum’da düzenlenen parti ile kutlandı. Partiye birçok ünlü isim de katıldı. Bu isimlerden birisi de Şükrü Özyıldız oldu… Birçok özel misafirin ağırlandığı partide Dizi TV programına konuşan Şükrü Özyıldız, İstanbul’un yoğunluğundan kaçmanın kendisine iyi geldiğini söyledi.

Aşk Taktikleri isimli sinema filminde Demet Özdemir ile başrolü paylaşan ve ilk filmin çok sevilmesinin ardından ikincisinin de hazırlıklarına başlanması, oyuncu adına da olumlu bir gelişme olarak gözüküyor. Yakında Aşk Taktikleri 2 filmi için sete çıkacak olan Şükrü Özyıldız, yaz renklerini giymeye başlamak gerektiğini belirtti. Oyuncu, fit haliyle de film çekimlerine hazır olduğunu ortaya koydu.

Şükrü Özyıldız ve Yağmur Tanrısevsin aynı mekanda buluştu, ortalığa yaz enerjisi saçıldı! 7

Kalp Yarası dizisinde Ayşe karakterini canlandıran Yağmur Tanrısevsin de davete katılanlar arasındaydı. Sarı bir kıyafet tercihinde bulunarak yaza ayak uyduran Yağmur Tanrısevsin yine güzelliği ve sempatikliği ile ilgi odağı oldu.

Oyuncu, “Yazın biraz dinlenmeyi düşünüyorum. Tatil planlarım var. Bir projem olacak, sinema filminin çekimleri 15 gün sonra başlayacak. Hem çalışarak hem de dinlenerek geçecek” diye konuştu.

Yağmur Tanrısevsin, 32. bölümüyle birlikte final yapan Kalp Yarası dizisinde çok başarılı bir performans ortaya koydu. Oyuncu yaz döneminde bir sinema filminde yer alacak ama hayranları heyecanla Eylül için bir dizi projesi de bekliyor.