Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisinin bu kadar büyük başarı kazanmasının sırrını Onur Seyit Yaran verdi!

Kardeşlerim dizisinin bu kadar büyük başarı kazanmasının sırrını Onur Seyit Yaran verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son 2 yıllık süreçte Kardeşlerim dizisiyle birlikte genç oyuncular Onur Seyit Yaran ile Su Burcu Yazgı Coşkun da büyük popülerlik kazandık. Cumartesi akşamları yayınlanan dizide Doruk ve Asiye karakterleri ile öne çıkan ikili, sosyal medya ortamında da en çok konuşulan isimler arasında ilk sıralarda yer almaya devam ediyor.

En popüler dizi oyuncuları listesinde hem Onur Seyit Yaran hem de Su Burcu Yazgı Coşkun uzun süre birinciliği kimseye kaptırmadı. Kardeşlerim dizisinin üçüncü sezonuyla yeniden atv ekranında yer almaya başlaması ile birlikte, bu ikiliye olan ilgi de artarak sürüyor.

Peki dizinin bu kadar iyi reytingler almasına ve genç oyuncuların da bu kadar çok konuşulmasına neden olan şeyler neler? Onedio’nun youtube kanalındaki programda hayranlardan gelen soruları yanıtlayan Onur Seyit Yaran, başarı sırrını şu sözlerle ifade etti:

“Biz bu kadar sevgiye alıştık tabii ki bu bizi çok mutlu ediyor. Alıştık rahatladık diye bir şey yok da sindirmeye başladık. Ben dizinin popülerliğini de çok hikayeli olmasından, çok fazla karakterin çok fazla hikaye anlatmasından dolayı tuttuğunu düşünüyorum. Çok kişiye hitap ediyor ve çok rengi var.”

Programda partnerini yalnız bırakmayan Su Burcu Yazgıı Coşkun ise, takipçilere teşekkür etti ve “Üçüncü sezondayız ve reytinglerimiz hala çok iyi ve hala çok büyük destekçimiz var. O yüzden ne mutlu bize” açıklamasını yaptı.