Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim dizisinin fragmanı youtube trendler listesinde yükseliyor!

Kardeşlerim dizisinin fragmanı youtube trendler listesinde yükseliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim isimli atv dizisinin ikinci sezonunu heyecanla bekleyen geniş bir izleyici grubu bulunuyor. Dört kardeşin acı dolu hikayesinin anlatıldığı dizide önemli değişiklikler oldu. Çağla Şimşek’in ayrıldığı diziye yeni isimler katıldı. Yeni karakterler ile birlikte yeni sezon da bambaşka bir hikaye kurgusunu ekranda bulacaksınız.

Kardaşlerim dizisindeki değişimi heyecanla bekleyen dizi hayranları, yine çok acı dolu ve dramın zirveye çıktığı sahnelerle karşılaşacak. Bu gelişmeyi en iyi anlatan detay ise dizinin ikinci sezon fragmanı oldu.

11 Eylül Cumartesi günü yayınlanacak olan 19. yeni bölümden ilk fragman yayınlandı. Kısa sürede tüm sosyal medya platformlarında büyük bir ilgi gören fragman, youtube’da da ciddi bir sıçrama yaptı.

2 milyona yaklaşan görüntülenme, binlerce beğeni ve yorum elde eden dizinin fragmanı youtube trend videolar listesinde 5. sıraya yükseldi. Her dizi için kolay elde edilemeyen bu sıralama Kardeşlerim dizisine olan ilgiyi anlatması bakımında önemli bir detay olarak dikkat çekti.

Dizinin hayranlarının eleştirileri ise senaristlerin karakterleri mutlaka hastanelik etme çabası oldu… Birçok dizi hayranı bu konuya sosyal medyada değinmeden edemiyor. Bir izleyici diyor ki, “Senarist, her bölümde birisini hastanelik edecek.”