Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim dizisinin İspanya’daki büyük başarısına yönetmenden özel teşekkür!

Kardeşlerim dizisinin İspanya’daki büyük başarısına yönetmenden özel teşekkür!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Atv ekranlarında Cumartesi akşamları yayınlanan Kardeşlerim dizisi, 3 sezondur sevilen bir yapım olarak devam ediyor. Genç kuşağın da ayrıca ilgi duyduğu, hem gençlik hem de dram dizisi olarak merakla takip edilmekte.

Başrollerinde Celil Nalçakan, Fadik Sevin Atasoy, Cüneyt Mete gibi deneyimli isimlerin yanı sıra genç kuşak oyuncular Su Burcu Yazgı Coşkun, Onur Seyit Yaran, Melis Minkari, Yiğit Koçak’ın da yer aldığı dizi, farklı ülkelerde de gösterilmekte.

Yurt dışında ilgiyle karşılanan ve yabancı hayranlığının da giderek arttığı Kardeşlerim dizisi, İspanya’daki gösteriminde aldığı başarı ile büyük dikkat çekti! NG Medya imzalı dizinin yönetmeni Serkan Birinci, İspanya’da elde edilen başarı ile ilgili instagram hesabından bir paylaşım yaptı.

Kardeşlerim dizisinin İspanya'daki büyük başarısına yönetmenden özel teşekkür! 7

Birinci’nin, İngilizce olarak “Çok teşekkürle İspanya” notuyla yaptığı paylaşımda, dizinin 1 milyon 568 bin izleyiciye ulaştığı, 16,5 share ile zirveye çıktığı, sezonun en çok izlenen dizisi olduğu bilgisi yer alıyor. İspanya’da Antena 3 kanalında yayınlanan dizi için daha önce ülkenin dizi sektöründeki önemli internet sitelerinden Formula TV’de “Bağımlılık yapan bir hikaye” yorumunun yapıldığı da gündeme gelmişti.

Kardeşlerim dizisi, İspanya ile birlikte tam 40 ülkeye satılarak büyük bir başarıya da imza attı. Dizi, şu sıralar İspanya’daki izleyiciyi hikayesi ile çok etkilerken sosyal medyadan da destek yorumları gelmeye devam ediyor.