Ana sayfa Dizi Haberleri 27 Kasım Pazar Yargı dizisi reytinglerde muhteşemdi, Tozluyaka ve Güzel Günler ne yaptı?

27 Kasım Pazar Yargı dizisi reytinglerde muhteşemdi, Tozluyaka ve Güzel Günler ne yaptı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 27 Kasım pazar akşamı Teşkilat isimli TRT1 dizisinin yeni bölümü yoktu. Dünya Kupası müsabakaları nedeniyle Teşkilat dizisi yayınlanmadığı için diğer üç dizinin reyting rekabetini izledik.

Yargı dizisi 45. bölümü ile birlikte tüm izleyici gruplarında çok iyi reytingler elde ederek ikincilik elde etti. AB ve ABC1 gruplarında bir hayli yüksek oranlar gelirken, tüm kişiler kategorisinde de biraz daha düşük olmasına rağmen gayet başarılı bir reyting elde edildi. Yargı dizisinin bu başarılı sürecini sürdürmesi hikayesinin etkisine ve oyunculuk kalitesine bağlanıyor.

27 Kasım pazar akşamı Tozluyaka isimli dizi ise Fox TV ekranında 22. bölümü ile yayınlandı. Dizinin tüm kişiler kategorisinde dokuzuncu olduğunu ama AB’de günü on yedincilikle ve ABC1’de de on beşincilikle bir hayli geriye düştüğünü belirtelim. Tüm kişiler kategorisindeki iyi oranlar nedeniyle ayakta kalan dizinin bir süre daha devam etmesi bekleniyor.

Güzel Günler isimli Show TV dizisinin ise 4. bölümü yayınlandı. Bu sezon düşük gelen reyting oranlarına bakıldığı zaman AB ve ABC1 kategorilerinde ortalamaya yakalayan oranlarıyla Güzel Günler fena gitmiyor. Yine de tüm kategorilerde ortalamanın biraz altında kalan reytingler gözlemliyoruz.

Güzel Günler dizisinin 4. bölümü tüm kişiler kategorisinde on dördüncü olurken, AB’de sekizincilik ve ABC1’de ie dokuzunculuk elde edildi.