Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisinin senaristi küçük bir hamle ile büyük bir olay başardı!

Kardeşlerim dizisinin senaristi küçük bir hamle ile büyük bir olay başardı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisi bir gençlik projesi ve genç oyuncuların öne çıktığı sahneler de çok ilgi çekiyor. Bu genç isimler arasında en dikkat çekeni ise Doruk ve Asiye karakterlerini canlandıran Onur Seyit Yaran ile Su Burcu Yazgı Coşkun oldu. Her iki oyuncu da sosyal medyanın en popüler genç isimleri konumunda bulunuyor.

Kardeşlerim dizisinin senaristinin bu iki karakter ile ilgili yazdığı sahnelere sosyal medyadan gelen olumlu yorumlar da diziye olan ilginin artmasını sağlıyor ve izleyiciyi hikayeye daha da çok bağlıyor. Senaristin küçük olarak tabir edilecek Doruk ve Asiye mesajları, Kardeşlerim dizisi hayranlarında büyük etkiler bırakıyor.

Aşkları ile öne çıkan Doruk ve Asiye birçok olay yaşadı ama izleyiciler onların bu olayları atlatıp birlikte olmayı bir şekilde başardığını gördü. Bu durum senaristin karakterlerin etkisini çok iyi kullandığı anlamına da geliyor.

Birçok dizide aşıklar arasında yaşanan çatışmalar üzerinden heyecan oluşturulmak istenirken, Doruk ve Asiye ise her zaman birlikte olma duygusunu öne çıkartıyor ve onların bu hali de izleyicileri ekran başına çekiyor.

Kardeşlerim dizisinin senaristi küçük bir hamle ile büyük bir olay başardı! 7

Senaristin Doruk ve Asiye için öne çıkarttığı olgular; aşkları konu olduğunda kimseyi dinlememeleri ve her şeyin üstesinden birlikte gelmeleri olduğunu söyleyebiliriz.

İşte bu tür sahnelere Kardeşlerim dizisi hayranları büyük önem veriyor. Dizinin 69. bölüm fragmanında Doruk’un annesine, Asiye’yi akşam yemeğine davet etmesini istemesi de bu adımlardan birisi oldu.

Doruk ve Asiye konusunda senaristin birliktelik vurgusu ve her şeyin üstesinde aşklarını koruyarak gelme tavırlarını öne çıkartması dizi hayranlarını çok etkiliyor.

Bir izleyici şu yorumda bulundu: “Doruk ve Asiye’nin her ne olursa olsun kimseyi takmadan ilişkilerini yürütmeleri harika bir şey.”

Bu yorumdan da anlaşıldığı üzere gençler bu tür karakterleri seviyor ve belki de gerçek hayatta her zaman bu tür gelişmeyen hikayelerin karşısında, Kardeşlerim dizisinde bu duyguyu yaşamaktan memnun kalıyor.