Ana sayfa Sosyal Medya Üç Kuruş’taki Leyla ile parlayan Aslıhan Malbora’ya hayranlık katlanarak artıyor!

Üç Kuruş’taki Leyla ile parlayan Aslıhan Malbora’ya hayranlık katlanarak artıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1995 yılında Afyon’da dünyaya gelen Aslıhan Malbora, 2017 yılından bu yana setlerde yer alan genç isimlerden birisi. Seven Ne Yapmaz isimli dizideki Zeynep karakteri ile kariyerine başlayan oyuncu daha sonra da çeşitli dizilerde çeşitli rollerle tecrübelerini artırdı.

Kalbimin Sultanı ve Ağlama Anne yapımlarının ardından Aslıhan Malbora’yı dizi hayranları Her Yerde Sen isimli romantik komedi hikayesinde izleme fırsatı buldu. Bu dizide Ayda karakterini canlandıran oyuncu büyük dikkat çekti. Ardından ise Aslıhan Malbora’nın geniş kitleler tarafından çok beğenilmesini sağlayan Üç Kuruş dizisi geldi.

Geçen sezon Show TV ekranında yayınlanan Üç Kuruş dizisinde Leyla olarak izlediğimiz genç oyuncu, oldukça başarılı performansı ile kariyerinde kısa sürede parlayan isimlerden birisi haline geldi. Şimdilerde Fox TV ekranında yayınlanan Darmaduman dizisinde Ece karakterini canlandıran oyuncu, hayranları tarafından büyük destek görüyor.

Üç Kuruş'taki Leyla ile parlayan Aslıhan Malbora'ya hayranlık katlanarak artıyor! 7

Dizinin hikayesinde Aytaç Şaşmaz ile birlikte çok iyi bir partnerlik süreci geçirmekte olan Aslıhan Malbora’ya hayranlarından da övgüler geliyor.

Kendisini geliştirdiği ve oyunculuk konusunda iyi bir aşama kaydettiğini düşünen hayranları, Darmaduman dizisinde kendisini rolüne kaptırdığı hallerini çok beğeniyor. Ece karakteri ile özdeşleşen Aslıhan Malbora, şayet dizi reyting nedeniyle final yapmaz ise yeteneklerini sergilemeyi sürdürebilecek.

Oyuncunun geleceğinin çok parlak olduğunu düşünen hayranları, Darmaduman dizisinin reytinge kurban gitmesinden de çok korkuyor.

Perşembe günleri iyi reytingler alamayınca dizinin Cumartesi akşamlarına kaydırıldığını hatırlatalım.