Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisinin yeni sezonunda olaylar kopacak! Sürpriz gelişmelere hazır olun!

Kardeşlerim dizisinin yeni sezonunda olaylar kopacak! Sürpriz gelişmelere hazır olun!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’nin geçen sezon yayınına başladığı ve büyük başarı yakaladığı Kardeşlerim dizisi hem reyting hem de sosyal medyada rekorlar kırmıştı. Dizinin özellikle genç oyuncuları izleyici kitlesini peşinden sürüklerken hikayenin çarpıcılığı da herkesi ekrana kitlemişti.

Geçen sezon bomba etkisi yaratan Kardeşlerim dizisi çok yakında yeni sezon için sete başlayacak. İkinci sezonda birçok ayrılan ve yeni gelen olacağı belirtiliyor ancak ser verilip sır verilmiyor. Şu ana kadar sadece Ayşe karakterini canlandıran Çağla Şimşek’in ekipten ayrıldığı açıklandı.

Yeni katılan isim olarak da en son Akrep dizisinde İpek olarak yer alan Esila Umut’un adı geçiyor. Yeni sezonda yeni karakterler de hikayeye giriyor ama kimlerin canlandıracağı konusunda henüz bilgiler paylaşılmadı.

Kardeşlerim dizisinin yeni sezonunda olaylar kopacak! Sürpriz gelişmelere hazır olun! 17

Hikayede birçok yenilik ve yeni karakter olacağı da belirtiliyor. Ve bununla ilgili olarak ortada bazı iddialar dolaşıyor. Bu iddialardan birine göre Celil Nalçakan’ın canlandırdığı, dizinin kötü karakteri Akif’in bir gayrimeşru oğlu ortaya çıkacak. Ve yine iddiaya göre bu erkek, Asiye ve Doruk çiftini bir hayli zorlayacak.

Kardeşlerim dizisinin ikinci sezonu için hazırlıklar bitmek üzere. Dizi ekibinin önümüzdeki birkaç gün içinde çekimlere başlaması bekleniyor. Dizi ekibinin ikinci sezona erken başlayacak olması demek eylül ayının içinde yeni bölümlerin de yayınlanacağına işaret ediyor.

Anne ve babasını arka arkaya kaybeden dört kardeşin hikayesini kimi zaman acıklı kimi zaman eğlenceli sahnelerle anlatan, entrika ve aşkın eksik olmadığı Kardeşlerim dizisi eylülden itibaren yine cumartesi akşamları hayranlarıyla buluşacak.