Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim dizisiyle parlayan Su Burcu Yazgı Coşkun’un güzellik anlayışı olgunluk göstergesi!

Kardeşlerim dizisiyle parlayan Su Burcu Yazgı Coşkun’un güzellik anlayışı olgunluk göstergesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cumartesi akşamlarına damgasını vuran atv dizisi Kardeşlerim’de Asiye olarak izlediğimiz Su Burcu Yazgı Coşkun, son dönemin öne çıkan yetenekleri arasında gösteriliyor.

Çocuk oyuncu olarak yer almaya başladığı televizyon ekranında 2012 yılından bu yan yer alan oyuncu, henüz 16 yaşında… Bu yaşta büyük bir popülerlik elde eden Coşkun, sosyal medyanın en çok konuştuğu dizi oyuncularından birisi oldu.

Kardeşlerim’deki Asiye karakterinde başarısıyla dikkat çeken oyuncu, fiziksel özellikleriyle de hayranlarından sürekli övgüler alıyor. Gardırop Magazin dergisine konuşan oyuncu, güzellik kavramı ile ilgili sözleriyle de ne kadar olgun bir düşünce yapısına sahip olduğunu sergiledi.

Kardeşlerim dizisiyle parlayan Su Burcu Yazgı Coşkun'un güzellik anlayışı olgunluk göstergesi! 7

“Nasıl bir güzellik anlayışın var?” şeklindeki soruyu yanıtlayan Su Burcu Yazgı Coşkun, şöyle konuştu: “Maalesef gerek televizyondan, gerek dergilerden, gerek de en büyük etken olan sosyal medyadan bize sürekli hatırlatılan, gözümüze sokulan güzellik algıları var.

Artık insanlar kendisinde olan farklılıkları göstermekten kaçınıyor ve herkes birbirine benzemeye başlıyor. Oysa ki çirkin neye göre çirkin, bunu tartışmak lazım. Toplumun algısını geçersek, benim güzellik anlayışım her zaman nadir bulunan, yalın, saf ve zarif olandır.”

Günlük hayatında makyaj yapmadığını belirten oyuncu, doğallıktan yana olduğunu ifade etti. Genç oyuncu sadece özel zamanlarda makyaj yapmayı tercih ediyor.