Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Nehir Erdoğan’dan sonra şimdi de Açelya Topaloğlu herkesi şaşırtacak!

Nehir Erdoğan’dan sonra şimdi de Açelya Topaloğlu herkesi şaşırtacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Nehir Erdoğan, Sana Söz isimli Star TV dizisinde sabah kuşağının iddialı isimlerinden sunucu Müge Anlı’nın programına çok benzeyen bir rolle dizide yer almıştı. Müge Anlı’nın dizideki hali olarak kabul edilen Elif Karaca karakterini canlandıran Nehir Erdoğan, ilginç bir durumun içinde yer almıştı.

Şimdi Nehir Erdoğan’a benzer bir başka ilginç durum ise Açelya Topaloğlu’nun yeni projesinde izleyicileri şaşırtacak. Ünlü oyuncunun yer aldığı Nalan isimli sinema filminde canlandıracağı karakter bir sabah programı sunan karakter oldu. Böylelikle Açelya Topaloğlu da televizyon ekranının fenomen sabah programlarına farklı bir yorum getirecek.

Filmin tanıtım toplantısında konuşan Açelya Topaloğlu, Nalan karakterinin bir sabah programı sunucusu olduğunu belirtti ve 2 yıllık aradan sonra yeniden canlı yayınlara dönmesi ile hikayenin başladığını ifade etti.

Oyuncu, Nalan’ın yaşadığı bir travmanın konuşma bozukluğunu tetiklediğini belirterek, “Soru sorulduğunda tersini söyleyen bir rahatsızlık. Nalan bunun farkında değil ve farkına vardığında olaylar iyice karışmaya başlayacak” diye konuştu.

Nehir Erdoğan gibi Açelya Topaloğlu da yeni projesinde televizyon ekranlarındaki sabah programlarını konu alan rolüyle izleyicilerin dikkatini çekecektir. Nalan filminin fragmanını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.