Ana sayfa Dizi Haberleri Bu haber, Yargı dizisini izleyenleri çok mutlu edecek!

Bu haber, Yargı dizisini izleyenleri çok mutlu edecek!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başrolünde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nu yer aldıkları Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Yargı ile ilgili başarı dolu haberler devam ediyor. Yeni sezonda hiç şüphesiz çok ses getiren Yargı dizisi, çok büyük bir emeğin ürünü! Dizinin hikayesinden oyunculuklarına kadar herkesi memnun eden bir proje olması, pek çok mecrada da konuşulmasını sağlıyor.

Pazar akşamları yayınlanan dizinin şu ana kadar 14 bölümü yayınlandı. Başrollerin dışında dizide rol alan Mehmet Yılmaz Ak, Uğur Polat, Onur Durmaz gibi isimler de büyük beğeni topladı. Dizinin hikayesi ise her hafta izleyenlere büyük ters köşeler yaşatarak, tahmin edilmesi zor bir senaryo olarak büyük ilgi görüyor.

Bu haber, Yargı dizisini izleyenleri çok mutlu edecek! 9

Oyuncuların başarılı performansları kadar dizinin senaristi Sema Ergenekon da çok konuşulmakta. Ergenekon’un, dizinin hikayesini yazarken iki yıl boyunca adliye koridorlarında, mahkeme salonlarında mesai harcadığı, çeşitli hukukçularla bir araya gelerek hikaye örgüsünde olayların gerçekçi akışını sağlamak için yoğun bir çaba sarfettiği biliniyor.

Bu kadar özenle yazılan hikayenin, oyuncuların doğru seçimleri ve Ali Bilgin gibi pek çok başarılı işe imza atmış bir yönetmenin de bir araya gelmesiyle, Ay Yapım’ın çok ses getiren yapımlarından birine dönüşmesi pek de sürpriz olmasa gerek!

Bu haber, Yargı dizisini izleyenleri çok mutlu edecek! 10

Dizi, daha 2021 yılı bitmeden çeşitli sosyal medya platformları ve kurumlarda yapılan ödül törenlerinden birincilik almaya başladı bile! Yılın dizisi olarak anılan Yargı’nın en büyük başarısından birisi de uyarlama değil, orjinal Türk yapımı olması!

Pek çok uyarlama dizinin ekranda olduğu bir süreçte Yargı’nın bu özelliği ise onu bir başka mecraya taşıdı! Yargı, artık yurt dışına açılıyor ve üstelik orjinal Türk dizisi olarak ülkemize büyük bir gurur yaşatmak için yola çıkmak üzere!

Bu haber, Yargı dizisini izleyenleri çok mutlu edecek! 11

Uluslararası dijital yayın platformu HBO Max’in Yargı’nın tüm haklarını satın almak üzere harekete geçmesi, dizinin hayranlarını da hem mutlu edecek hem de gururlandıracak bir tablo!

RaniniTV’nin haberine göre; 2022’de Türkiye pazarına girmeye hazırlanan platform, Yargı’nın yayın haklarını almak üzere harekete geçti. HBO Max daha önce Sadakatsiz, Alev Alev, Sen Çal Kapımı, Menajerimi Ara, Kara Sevda, Kızım, Kadın, Babil, Mucize Doktor ve Baraj dizilerinin yayın hakkını satın almıştı.