Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim reytinglerde zirvede ama bir sorun da hemen dikkat çekti!

Kardeşlerim reytinglerde zirvede ama bir sorun da hemen dikkat çekti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında izleyicilerle yeniden buluşmakta olan Kardeşlerim dizisinin ikinci sezonu gayet iyi gidiyor. Dizinin hem hikayesi hem de reytingleri memnun edici geliyor… Gönül Dağı ve Son Yaz dizilerinin de yayınlandığı cumartesi rekabetinde bu hafta atv’nin birincilik gururunu gördük…

Kardeşlerim dizisinin 21. bölümü yayınlandı ve tüm kişiler kategorisinde TRT1’in Gönül Dağı dizisinden çok daha iyi sonuçlar elde etti. Kardeşlerim günü tüm kişiler kategorisinde zirvede kapatmanın gururunu yaşadı…

Dizinin hayranları da bu sonuçlardan memnun. Geçen sezon da zaman zaman Gönül Dağı dizisinden tüm kişilerde birincilikleri alabilen Kardeşlerim, bu sezon da aynı başarıyı tekrarlıyor.

Ancak birçok izleyicinin de dikkatini çeken bir sorun var… Bu sorun AB ve ABC1 grubu izleyicilerde yaşanıyor. Tüm kişilerde geniş bir kitleyi etkilemeyi başaran Kardeşlerim, geçen sezon AB ve ABC1’de de iyi durumdaydı.

Yeni sezonda ise Kardeşlerim’in AB’de bir hayli düştüğünü ve ABC1’de de geçen sezonki etkinin altında sonuçlar aldığını gözlemliyoruz.

Güçlü bir dram hikayesini yansıtan, oyunculuk performansları ile de çok iyi bir noktada bulunan Kardeşlerim için AB ve ABC1 kategorisinde geçen sezonun gerisinde kalma durumu dikkatlerden kaçmıyor.

Ancak dizinin ilerleyen haftalarda bu konuda da bir toparlanma yaşaması bekleniyor.

2 Ekim Cumartesi günü yayınlanacak olan Kardeşlerim dizisi 22. yeni bölümden ilk fragman da paylaşıldı.