Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim’e Akrep dizisinden transfer iddiası!

Kardeşlerim’e Akrep dizisinden transfer iddiası!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçen kış ATV’nin en başarılı işlerinden biri olan Kardeşlerim dizisi deyim yerindeyse zirvede bir sezon finali yapmıştı. Hem reytinglerde çok iyi giden hem de sosyal medyada birinciliği elden bırakmayan Kardeşlerim dizisininin sezon finaline ayrılıklar da damgasını vurmuştu.

Anne ve babasını arka arkaya kaybeden dört kardeşin sevgi dolu hikayesini anlatan Kardeşlerim dizisi özellikle genç oyuncularıyla dikkat çekiyor. Genç oyuncuların başarılı performansları sayesinde geçen sezonun en çok dikkat çeken dizilerinden biri olan Kardeşlerim, finale yaklaştığında ayrılık haberleriyle çalkalanmıştı.

İddialara göre yeni sezonda birçok genç oyuncu diziden ayrılacaktı. Söylentiler ortalıkta dolaştı ama resmi bir açıklama olmadı. Hatta dizi oyuncuları “yeni sezona bomba gibi geleceğiz” mesajı verdi izleyicilere.

Kardeşlerim'e Akrep dizisinden transfer iddiası! 8

Ancak yeni sezon yaklaşırken Kardeşlerim dizisinden ilk ayrılık haberi düştü ortalığa. Habere göre Ayşe karakterine hayat veren Çağla Şimşek diziden ayrılıyordu. Hatta habere göre bu ayrılıkların devamı da gelecekti.

Kardeşlerim'e Akrep dizisinden transfer iddiası! 9

Ayrılık haberleri ayyuka çıkadursun Kardeşlerim dizisine bir de transfer iddiası düştü ortalığa. Bu iddiaya göre genç oyuncu Esila Umut’la yeni sezon için görüşülüyor. 20 yaşındaki oyuncu 2015 yılında Sevdam Alabora ile dizi dünyasına adım attı. Ufak Tefek cinayetlerde Pelin’in gençliğini canlandıran Esila Umut, Payitaht Abdülhamit, Uyanış: Büyük Selçuklu dizilerinin ardından son olarak Akrep dizisinde rol aldı. Umut, Akrep dizisinde İpek karakterini canlandırdı.

Söylentilere göre eylül ayında sete çıkması beklenen Kardeşlerim dizisinin oyuncu kadrosuna daha katılacak isimler var. Senaryoda da bazı değişiklikler yapılıyor. Yeni bölüm senaryolarının yazım çalışmaları sürerken, yeni karakterler de ortaya çıkmaya başladı.