Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim’in Asiye ve Doruk’u düşüşe geçerken bir sürpriz dizi çifti ilk kez popülerlik listede!

Kardeşlerim’in Asiye ve Doruk’u düşüşe geçerken bir sürpriz dizi çifti ilk kez popülerlik listede!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Dizilerin sevilen isimleri, başarılı oyunculuklarıyla sosyal medyada sıklıkla anılıyorlar. Bazı kategorilerin değişmeyen isimleri, son dönemde yerlerini başka isimlere bırakıyor! “En Popüler Dizi Çiftleri” kategorisinde de bazı değişiklikler yaşanıyor son dönemde!

Ekranların sevilen dizilerinde partner olarak birbirlerine çok yakıştırılan çiftlere sosyal medyadan pek çok paylaşım yapılıyor. Haftalık düzenli ölçümler sonucunda da bazı isimler ön plana çıkmakta.

Somera’nın düzenli olarak yaptığı haftalık araştırmada Kardeşlerim dizisinin çiftleri, aylardır listenin ilk sıralarında yer alıyor ve tahtı kimseye bırakmıyorlar! Uzun zaman dizide Su Burcu Yazgı Coşkun ve Onur Seyit Yaran’ın hayat verdikleri Asiye ve Doruk çifti, bu tablonun zirvedeki değişmeyen ismi olmuştu.

Fakat yerlerini bir süredir aynı dizinin Aybike ve Berk çiftine bıraktılar. 11-18 Ocak tarihli tabloda Aybike ve Berk çiftine 552 bin 144 ileti gelirken, Asiye ve Doruk çiftine ise 501 bin 073 ileti geldi.

Kardeşlerim'in Asiye ve Doruk'u düşüşe geçerken bir sürpriz dizi çifti ilk kez popülerlik listede! 8

İlk 5 popüler dizi çifti içinde bir süredir Kızılcık Şerbeti dizisinin Doğa ve Fatih’i de yer alıyor. Sıraları değişse de tablonun haftalardır değişmeyen ismi olmayı başardılar. Yalı Çapkını dizisinin Seyran ve Ferit’i ise bazı haftalar tabloya ekleniyor ama son yayınlanan tabloda yoklar!

Yine bir başka popüler çift Nana ve Yaman da Emanet dizisinin sevilen çifti. Onlar da bir süredir ekranın en çok sosyal medyada konuşulan çiftleri arasında yer almayı başarıyorlar.

Kardeşlerim'in Asiye ve Doruk'u düşüşe geçerken bir sürpriz dizi çifti ilk kez popülerlik listede! 9

Son tablonun sürpriz çifti ise Peri ve Tamer oldu! Star TV’nin yeni dizisi Çöp Adam’da Elçin Sangu ve Engin Altan Düzyatan’ın hayat verdikleri çift, travmatik kişilikli iki insan olarak ilginç bir çiftler! Giderek tuhaflaşan ilişkilerine karşılık sosyal medyada da çok konuşulmaktalar. İkilinin izleyiciler tarafından 139 binden fazla ileti aldığı hafta, en popüler çiftler kategorisinde 5. sıraya yerleştiği görülmekte. Bakalım önümüzdeki hafta Peri ve Tamer çifti tabloda yükselecek mi, yoksa yerini bir başka çifte mi bırakacak?