Ana sayfa Dizi Haberleri Yalı Çapkını bunu da yaptı! Kazım’a bile kızamadı izleyici!

Yalı Çapkını bunu da yaptı! Kazım’a bile kızamadı izleyici!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Yalı Çapkını dizisi, sezonun en çok konuşulan, en yüksek reytinglerini alan yapımı olarak göz önünde. Dizide Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in başarı ile canlandırdıkları Ferit ve Seyran ikilisi, tatlı atışmaları ve didişmeleriyle sevilirken, giderek çekilmez bir çifte dönüşmekteler!

Yalı Çapkını dizisinin, aslında gerçek bir hikayeden uyarlandığını göz önünde bulunduran pek çok izleyici, travmatik kişiliklerin bir hikayesi olduğunu da biliyor. Yani durum giderek daha da sertleşebilir! Zira Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun danışanlarının hayatlarından esinlenerek yazdığı kitaplarından alıntılanıyor.

Ekranda yer alan Camdaki Kız, Kırmızı Oda, Masumlar Apartmanı, Doğduğun Ev Kaderindir ve Çöp Adam dizileri de travmatik kişiliklerin yer aldığı yapımlar. Bu nedenle Yalı Çapkını dizisinde de sorunlu ilişkiler ve insanlar göreceğimiz gibi olaylar içinden çıkılamaz ve sonunda belki de terapistte bitecek bir noktaya gidecek!

Yalı Çapkını bunu da yaptı! Kazım'a bile kızamadı izleyici! 12

Fakat yine de Cuma akşamı 18. bölümü yayınlanan dizi Yalı Çapkını, son iki bölümdür izleyenlerden pek çok eleştiri almaya başladı. Ferit’in iyice çığırından çıkan tavırları, bencil halleri, Pelin ile olan ilişkisini bitirmeden Seyran’dan sürekli bir şeyler talep etmesi, babasının yasak ilişkisine sert tepki verirken aynı durumu kendisinin yaşaması gibi konular daha çok ön plana çıkıyor.

Yalı Çapkını bunu da yaptı! Kazım'a bile kızamadı izleyici! 13

Seyran’a olan tavırları giderek daha da sertleşirken izleyici “Kazım’ı bile sevdirdi Ferit!” demeye başladı! Bir sosyal sorumluluk projesi için poz vermeyi kabul eden ve babasından da izin alan Seyran ile Ferit arasında ciddi tartışmalar yaşandı. Kazım’ın gelip Orhan ve Ferit ile konuyu konuşurken kızının arkasında durması ve ona verdiği destek herkesi şaşkına çevirirken çok daha modern bir hayat sürdükleri düşünülen yalıdaki ailenin tavrı ise başka bir şaşkınlık yaşattı!

Bu arada Asuman’ın tavrı da ayrı bir dikkat çekici durumdu! Seyran’a destek çıkıp “Bana yaptığını Seyran’a yapmayın!” sözleriyle izleyici tarafından ayrıca takdir görmekte! Yine kayınvalide Gülgün’ün de herkesten daha özgür tavırları ve Seyran’a olan desteği de izleyici tarafından övgüyle yorumlanıyor.

Yalı Çapkını bunu da yaptı! Kazım'a bile kızamadı izleyici! 14

Fakat dizinin son iki bölümünde Ferit’in iyice zıvanadan çıkan ve her fırsatta Seyran’ı tersleyen, baskı altına almaya çalışan, haksız ve bencilce halleri, izleyicinin de tepesini attırdı! Ferit ve Seyran’ın çift olarak eğlenceli, tatlı hallerine bayılan izleyiciler, artık Ferit konusunda çok da emin değil!

Yapılan yorumlardan bazılarını aşağıda görebilirsiniz. İzleyicinin son iki bölümdür yaşananlardan sonra Ferit’le ilgili düşünceleri de değişiyor! Eleştiriler ardı ardına gelirken, Kazım’ın bile bazı gerçekleri görmesine karşılık Ferit’in hali, içler acısı olarak değerlendiriliyor!

İşte gelen yorumlardan bazıları…

Yalı Çapkını bunu da yaptı! Kazım'a bile kızamadı izleyici! 15

Yalı Çapkını bunu da yaptı! Kazım'a bile kızamadı izleyici! 16 Yalı Çapkını bunu da yaptı! Kazım'a bile kızamadı izleyici! 17