Ana sayfa Sosyal Medya ‘Kardeşlerim’in ‘Asiye’si Su Burcu Yazgı Coşkun itiraf etti; 5 yaşından beri setlerdeyim!..

‘Kardeşlerim’in ‘Asiye’si Su Burcu Yazgı Coşkun itiraf etti; 5 yaşından beri setlerdeyim!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Anne babalarını kaybeden dört kardeşin hayat mücadelesini anlatan ATV’nin sevilen dizisi ‘Kardeşlerim’yeni sezona hızlı bir giriş yaptı. Dört kardeşin dokunaklı hikayesi yine izleyiciyi etkisi altına aldı. Dizide ‘Asiye’ karakterini canlandıran Su Burcu Yazgı Coşkun, son dönemin en dikkat çeken isimlerinden.

Sabah Cumartesi’den Merve Yurtyapan’ın sorularını yanıtlayan genç oyuncu özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu. “Benim çocukluğum setlerde çalışarak geçti. İşimi en başından beri aşkla yaptım. Hayatımda en keyif aldığım şeyle büyüdüm. Çok şey öğrendim. Yine öğreniyorum, ama buna küçücükken başlamak en büyük şanslarımdandı” diyen Coşkun, “Büyük ustalarla çalışarak, onları dinleyerek büyümenin daha iyisini düşünemiyorum” açıklamasını yaptı.

‘Kardeşlerim’in ‘Asiye’si Su Burcu Yazgı Coşkun itiraf etti; 5 yaşından beri setlerdeyim!.. 8

5-6 yaşlarında oyunculuğa başladığını belirten Su Burcu Yazgı Coşkun mesleğine duyduğu aşkı, “O yaşlarda bile televizyondaki oyunculara çok özenirdim. Onlar gibi olmak ister, kendi kendime oyunlar kurgular ve oynardım. Ablam da bunu fark edip ajanslarla iletişime geçmiş. Küçükken de çok eğleniyordum setlerde. Büyüdüğümde hala devam etmek istediğimi fark ettim. İşte şimdi de ilerliyorum bu sebeple” şeklinde ifade etti.

Büyüdükçe işini daha büyük bir ciddiyetle yaptığını belirten oyuncu, “Daha çok farkındalığa sahibim. Amacım hep daha çok öğrenmek ve yerimde saymayıp aksine ilerleyebilmek, büyüyebilmek. Daha çok şey keşfetmek, kendimi aşmak” şeklinde konuştu.

‘Kardeşlerim’in ‘Asiye’si Su Burcu Yazgı Coşkun itiraf etti; 5 yaşından beri setlerdeyim!.. 9

Su Burcu yazgı Coşkun, ‘Sizi en çok ne üzer?’ sorusuna da şu cevabı verdi. “Beni en çok değer verdiğim insanlar üzer. Yani bunu onlar başarabilir. Bir insana büyük bir değer biçmek, ona kendini üzebilecek gücü de vermektir aslında. O yüzden o en kıymetli insanların ufak hatalarına bile çok kırılırım.”

Oyuncu, isminin uzunluğunun nedenini ise şu sözlerle anlattı; “Ailemde herkes bana bir isim koymak istemiş. Ablam Su, babam Burcu, annem ise Yazgı ismini istemiş. Aralarında karar veremeyip hepsini koymuşlar. Ama böyle olmasını çok seviyorum, iyi ki kısa değil.”