Ana sayfa Sosyal Medya Reytingleri çok düşen Baht Oyunu’nda final iddiası ortalığı karıştırdı!

Reytingleri çok düşen Baht Oyunu’nda final iddiası ortalığı karıştırdı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin bu yaz başlayan ve ilk birkaç hafta rakibi Ada Masalı’nın karşısında zayıf kaldıktan sonra hızla yükselişe geçen Baht Oyunu, yaz ayları boyunca elde ettiği başarı üzerine kışın da devam etmeye hak kazandı. Ancak yeni sezon dizilerinin ortaya çıkmasıyla Baht Oyunu’nun tahtı sallandı.

Başrollerinde Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz’ın yer aldığı Baht Oyunu’nun ilk bölümü yaz başında Ada Masalı’yla aynı akşam yayınlandı. İlk birkaç hafta Baht Oyunu, rakibinin gerisinde kaldı. Ancak kısa süre sonra yaptığı atakla rakibini geride bırakmayı başardı ve yaz aylarının en sevilen dizisi haline geldi.

Reytingleri çok düşen Baht Oyunu'nda final iddiası ortalığı karıştırdı! 9

Baht Oyunu’nun reyting başarısı yaz boyunca sürdü. Taa ki yeni sezon dizileri başlayana kadar. Aynı akşam yayınlanmaya başlayan ve ekranın en iddialı dizilerinden biri olan Masumlar Apartmanı ile yeni dizi Evlilik Hakkında Her Şey, Baht Oyunu’nu tahtından etti.

Baht Oyunu reytingleri çok düşük gelince ortaya dizi hakkında final kararı alındığı yönünde iddia ortaya atıldı. Ve bu iddia dizinin hayranları arasında büyük bir paniğe yol açtı. İzleyiciler Baht Oyunu’nun reytinglerinin düşüşünden senaristleri sorumlu tuttu.

Bir izleyici senaristlere olan tepkisini “Yüksek reyting alan yaz dizileri genel klişesi sanırım bu senaryoyu uzun vadeli görmediklerinden mi saçmalamaya açıklar uzatmak için hatalar yapıyorlar” sözleriyle dile getirdi.

Reytingleri çok düşen Baht Oyunu'nda final iddiası ortalığı karıştırdı! 10

Bir başka izleyici de “Yan karakterlerin saçma sapan sahneleri yerine başrollere odaklanıp gerçekleri açığa çıkarsaydınız, içi boş komedi ve yalan dolu sahnelerden vazgeçseydiniz bugün bu halde olmazdık..” diye yazdı.

Reytingleri çok düşen Baht Oyunu'nda final iddiası ortalığı karıştırdı! 11

Baht Oyunu’nun izleyicileri sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarda final kararının doğru olmadığını umduklarını dile getirdi.