Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim’in Harika’sı Gözde Türker oyunculuğunu taçlandırdı!

Kardeşlerim’in Harika’sı Gözde Türker oyunculuğunu taçlandırdı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’nin Kardeşlerim dizisinin dikkat çeken oyuncularından biri de Gözde Türker. Canlandırdığı Harika karakteriyle oyunculuktaki başarısını ortaya koyan Türker, yeteneğini ödülle taçlandırdı.

Genç oyuncu Gözde Türker, Kardeşlerim dizisinde Harika Manyaslı karakterini canlandırıyor. Dizinin kötü kalpli karakterlerinden biri olan Harika, sahip olduklarını fazlasıyla farkında olup bununla övünen, bir takım psikolojik sıkıntılar yaşayan, ukalalığını bir güçmüş gibi kullanan ama özünde güçsüz bir genç kız.

Ancak son zamanlarda Harika karakterinde bazı değişimler var. Ellerindeki tüm malvarlığını kaybetmelerinin ardından Ahu Yağtu’nun canlandırdığı annesi Suzan’la birlikte yeni bir yeni bir hayata başlayan Harika, Oğulcan’la aşka da yelken açtı.

Kardeşlerim’in Harika’sı Gözde Türker oyunculuğunu taçlandırdı! 7

Harika’yı canlandıran Gözde Türker de dizideki performansıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Genç oyuncu bu başarısıyla The Best Of Time 2022 ödül töreninde En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülüne layık görüldü. Gözde Türker’in hayranları da sosyal medyada yaptıkları paylaşımla bu ödülün çok hak edilmiş bir başarı olduğuna dikkat çekti.

İstanbul Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu olan Gözde Türker oyunculuk eğitimine dokuz yaşındayken başladı. Tiyatrolarda çocuk oyuncu olarak sahne alan Türker, 2012 yılında Amsterdam’da “Kunstmixer” adlı bir müzikalde oynadı.

Bugüne kadar birçok tiyatro oyununda rol alan yetenekli oyuncu dizi dünyasına 2013 senesinde Muhteşem Yüzyıl’da Safiye Sultan’ı canlandırarak başladı. Ardından Poyraz Karayel’ de Melis Karakterini, İstanbullu Gelin’deyse Ülfet’in (Meral Çetinkaya) gençliğini canlandırdı.