Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim dizisinin Ömer’i Bilal Yiğit Koçak bu defa stiliyle çok beğenildi!..

Kardeşlerim dizisinin Ömer’i Bilal Yiğit Koçak bu defa stiliyle çok beğenildi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bilal Yiğit Koçak, Kardeşlerim dizisinde canlandırdığı ‘Ömer’ karakteri ile büyük başarı kazandı.

All Men Dergisi’ne kapak olan oyuncu çarpıcı pozlarıyla dikkat çekti. Instagram’da 1.9 milyon takipçisi bulunan genç oyuncu pozlarını sosyal medyadan takipçileriyle de paylaştı.

Oyuncunun pozları kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum aldı. Hayranları oyuncuya, ‘Yakışıklı prens’; ‘Yakışıklım’, ‘Gülüşü güzel adam’ ve ‘Çok güzelsin’ şeklinde yorumlarda bulundular.

Kardeşlerim dizisinin Ömer'i Bilal Yiğit Koçak bu defa stiliyle çok beğenildi!.. 8

Bej renkteki takımıyla beğeni toplayan oyuncu stiliyle de hayranlarından tam not aldı. Bilal Yiğit Koçak, geçtiğimiz aylarda Türkiye Altın Marka Ödülleri’nde “Yılın Çıkış Yapan Dizi Oyuncusu” ödülünün sahibi olmuştu.

Yoğun bir şekilde çalışan oyuncunun Kardeşlerim dizisinde canlandırdığı ‘Ömer’ karakteri dizi hayranları tarafından çok sevildi. Kısa sürede hayran sayısını katlayan oyuncu, kendisini bu ödüle layık gören ve destekleyen herkese teşekkür etti.

Kardeşlerim dizisinin Ömer'i Bilal Yiğit Koçak bu defa stiliyle çok beğenildi!.. 9

Önce internet dünyasında Vine Fenomeni olarak tanınan Bilal Yiğit Koçak  televizyon macerasına 2006 yılında, ‘Seni Kimler Aldı’ dizisinde canlandırdığı ‘Mehmet’ karakteriyle başladı. ATV’nin Kardeşlerim dizisi oyuncunun geniş bir kitle tarafından tanınmasını sağladı.

Hayattaki en büyük ilham ve mutluluk kaynağının işine olan aşkı olduğunu belirten oyuncu verdiği bir röportajda, “Her sahneyi son sahnemmiş gibi oynamam ve en önemlisi, beni izleyenlere kalbimi açabildiğimi hissediyor olmam. Şu an en büyük motivasyonlarım bunlar” şeklinde konuşmuştu.