Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim’in tahtı sallanıyor mu? Görünüşe göre Kardeşlerim dizisine iki büyük rakip geliyor!

Kardeşlerim’in tahtı sallanıyor mu? Görünüşe göre Kardeşlerim dizisine iki büyük rakip geliyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizi dünyasında geçen kış sezonunda hukuk temalı diziler hakimdi. Ancak görünen o ki bu sezon işler değişiyor. Yaz sezonunda çok başarılı olan Fox TV dizisi Tozluyaka ve Star TV’de yayınlanan Duy Beni kışın da devam ederse, lise dizisi olan Kardeşlerim’e iki büyük rakip geliyor demektir.

Cumartesi akşamları ATV ekranında izleyiciyle buluşan Kardeşlerim dizisi eylül ayında üçüncü sezonuyla izleyicinin karşısına çıkacak. Önemli oyuncularının ayrılmasına rağmen reytinglerdeki başarısından bir şey kaybetmeyen Kardeşlerim dizisi yeni sezonda yeni karakter ve hikayeleriyle gelecek.

Kardeşlerim’in tahtı sallanıyor mu? Görünüşe göre Kardeşlerim dizisine iki büyük rakip geliyor! 8

Ancak görünüşe göre önümüzdeki sezon bir lise dizisi olan Kardeşlerim’in tahtı tehlikeye girecek. Çünkü henüz resmen açıklanmasa da bu yaz sezonunda büyük başarı elde eden iki lise dizisi Tozluyaka ve Duy Beni’nin kış sezonunda da devam etmesi yüksek bir ihtimal.

Duy Beni dizisi perşembe akşamları yayınlanıyor. Tozluyaka ise pazar akşamları izleyiciyle buluşuyor. Eğer Tozluyaka kış sezonunda da devam ederse gününün değişmesi gerekiyor.

Kardeşlerim’in tahtı sallanıyor mu? Görünüşe göre Kardeşlerim dizisine iki büyük rakip geliyor! 9

Eğer Fox TV, Tozluyaka’nın kış sezonunda da devam etmesine karar verirse ve dizinin yeni günü olarak cumartesiyi seçerse bu demek oluyor ki kış boyunca izleyicileri çok sıkı bir rekabet bekliyor olacak. Kış sezonunda cumartesi akşamları TRT 1 dizisi Gönül Dağı birinciliği elden bırakmıyor.

Ancak Gönül Dağı’nın başrol kadın oyuncusu Gülsim Ali yeni sezonda olmayacak. Dolayısıyla bu durum Gönül Dağı’nın reytinglerinin düşmesine neden olursa ve cumartesi akşamı rekabetine Tozluyaka da katılırsa dengeler bir anda değişebilir. Tabii bunların hepsi birer tahmin. Neler yaşanacağını önümüzdeki günlerde göreceğiz.