Ana sayfa Dizi Haberleri Sevda Erginci ile Ekin Mert Daymaz dizi çifti yeterince iyi değerlendirilemedi!

Sevda Erginci ile Ekin Mert Daymaz dizi çifti yeterince iyi değerlendirilemedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında final yapan Seni Kalbime Sakladım dizisinin ardından geriye iki şey kaldı. Bunlardan birisi izleyicilerin Sevda Erginci ile Ekin Mert Daymaz ikilisine doyamamış olması, diğeri ise TRT1’in de artık özel kanallar gibi dizileri kısa sürede bitirebileceği gerçeğinin ortaya çıkması oldu.

Sevda Erginci ve Ekin Mert Daymaz ikilisi yaz döneminin en başarılı dizi çiftlerinden birisi olarak öne çıktı. Naif bir hikayesi bulunan ve romantik komedi dizisi bekleyenleri de ilk başta tatmin eden Seni Kalbime Sakladım’ın senaryosuna yönelik eleştiriler de son dönemde bir hayli artmıştı.

Dizinin final bölümü senaryosu bile final gibi değildi. Birçok şey eksik kaldı. Dizinin daha beşinci bölümü yayınlanırken final yapacağı iddiaları ortaya atılmış, bir hafta sonra da Ekin Mert Daymaz’ın twitter’daki isyanı ile final kararının doğru olduğu ortaya çıkmıştı.

Ancak senaryonun final bölümünde bile final gibi olmaması ve normal bir bölüm gibi sunulması izleyicileri fazlasıyla şaşırttı. Önceden final yapacağı bilinmesine rağmen diziye finale uygun sahnelerr yazılmadığı görüldü.

Dizinin final yapmasına tepki gösteren bir izleyici, sosyal medya üzerinden senaryodaki sıkıntılara değindi ve dizi biterken, birçok konunun açıkta kaldığına vurgu yaptı

İzleyicinin mesajı şöyle: “Bitti…Ama diğerleri Pamir’in Zeynep’in koltuğunu istediğini ve kötü olduğunu öğrenmedi. Mete’nin kolonya formülünü çalmak istediğini de öğrenmediler. Mete’nin eski sevgilisi Hande de baya bi bilenmişti Zeynep’e karşı ondan da hamle göremedik. Civanmert hâlâ Müge’nin yanında çalışıyor işi bıraktığına dair bir şey de görmedik. Kısacası bu final beni tatmin etmedi…”

Sevda Erginci ile Ekin Mert Daymaz dizi çifti yeterince iyi değerlendirilemedi! 7

Dizinin senaryo sorunları nedeniyle bu kadar düşük reyting aldığını düşünen izleyiciler, final bölümünde dahi birçok konunun açıkta bırakılmasını izleyiciye saygı eksikliği olarak yorumladı.

TRT1’in özel kanalların yaptığı gibi yapmayacağını düşünerek ekran başına geçen birçok izleyici de 7. bölümle gelen finalin şaşkınlığı içinde. Kamu yayıncısının da artık özel kanallar gibi kısa sürede dizileri bitirebileceğine yönelik ilk deneyim sarsıcı oldu. Birçok izleyici TRT1’de artık dizi izlerken rahat olamayacağını ve özel kanallar gibi tedirgin şekilde dizilere başlayacaklarını ifade eden yorumlar paylaştı.

Ekin Mert Daymaz ile Sevda Erginci ikilisinin yeterince iyi değerlendirilmediğini ve böyle başarılı bir çiftin ekranda za süre kaldığını ifade eden birçok izleyici, ikilinin bir başka projeden yeniden bir araya gelmesi gerektiğini de düşünüyor.