Ana sayfa Sosyal Medya Oyuncu Alp Navruz, yakışıklılıkta diğer meslektaşlarına açık ara fark attı!

Oyuncu Alp Navruz, yakışıklılıkta diğer meslektaşlarına açık ara fark attı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Ünlü oyuncu Alp Navruz, 2016 yılında başladığı kariyerinde birbiri ardına iddialı yapımlarda rol aldı. En son Star TV’de yayınlanan Ada Masalı adlı dizide ‘Poyraz’ karakterine hayat veren oyuncu, sadece oyunculuğuyla değil yakışıklılığıyla da adından söz ettiriyor.

Pek çok markanın da reklamlarında oynaması için peşinden koştuğu yakışıklı oyuncu, Ada Masalı dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başladığı meslektaşı Ayça Ayşin Turan ile ilişkisiyle de gündemden düşmüyor.

Alp Navruz’un adı, geçtiğimiz günlerde yapılan bir anket sonucuyla ön plana çıktı. Oyuncu, ‘Kızlarsoruyor’ sitesinde yapılan “Türkiye’nin en yakışıklı ünlüsü’ anketinde 7 aday arasında zirvede yer aldı. 26 bin 762 kişinin katıldığı oylamada Alp Navruz, oyların 17 bin 662’sını topladı.

Oyuncu Alp Navruz, yakışıklılıkta diğer meslektaşlarına açık ara fark attı! 7

“En Yakışıklı Ünlü” anketinde meslektaşlarını geride bırakarak açık ara farkla birinci olan Alp Navruz’u sırasıyla; Aytaç Şaşmaz, Kerem Bürsin, Kıvanç Tatlıtuğ, Çağatay Ulusoy, Burak Özçivit ve Can Yaman takip etti.

Bugüne kadar Fazilet Hanım ve Kızları, Elimi Bırakma, Zümrüdüanka ve Ada Masalı gibi uzun süreli ve başarılı projelerde yer alan Alp Navruz’un henüz gündemde olan yeni bir projesi yok.

Hayranları oyuncuyu en kısa sürede yeniden ekranlarda görmek istiyor. Ancak belli ki Alp Navruz, kendisine gelen dizi tekliflerini ince eleyip sık dokuyup kararını veriyor. Oyuncu özellikle senaryo konusunda çok derin bir inceleme süreci içine giriyor.