Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim’in üçüncü sezonunda izleyiciyi neler bekliyor? İşte ilk ipucu!

Kardeşlerim’in üçüncü sezonunda izleyiciyi neler bekliyor? İşte ilk ipucu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’nin kış sezonunda cumartesi akşamları izleyiciyle buluşan dizisi Kardeşlerim üçüncü sezonu için hazırlıklara başladı. Birinci sezonda reytinglerde zirvedeki yerini ikinci sezonda Gönül Dağı’na bırakan dizinin yeni bölümlerinde izleyiciyi yine büyük sürprizler bekliyor.

İlk iki sezonunu çok başarılı geçiren Kardeşlerim dizisinin üçüncü sezonunda da aynı başarıyı göstermesi bekleniyor. Her sezon başında ayrılan ve ekibe yeni katılan karakterlerle heyecanı yüksek seviyede tutmayı başaran dizi görünüşe göre üçüncü sezonda da aynısını yapacak.

Gelen bilgiye göre Kardeşlerim dizisinin üçüncü sezonunda oyuncu kadrosuna altı yeni oyuncu katılacak. Altı yeni oyuncu altı yeni karakter demek. Hikayeye yeni heyecanlar katması beklenen Kardeşlerim dizisiyle ilgili gelen bu haber izleyicinin merakını iyice artırdı. Yeni karakterlerle ilgili bilgi ise henüz paylaşılmadı.

Kardeşlerim’in üçüncü sezonunda izleyiciyi neler bekliyor? İşte ilk ipucu! 7

Daha önce gelen bilgilerde Berk Ali Çatal’ın canlandırdığı Tolga karakterinin daha çok ön plana çıkacağı belirtiliyor. Buna göre zaten kötü bir karakter olan Tolga, yeni sezonda kötülüklerini artırarak devam ettirecek.

Üçüncü sezonun ilk bölümünün eylülün ilk haftası ekrana gelmesi bekleniyor. Bu da demek oluyor ki Kardeşlerim ekibinin sete çıkmasına çok az zaman kaldı. Dolayısıyla diziye renk katacak yeni karakterlerle ilgili bilgiler de çok yakında ortaya çıkacaktır.

Bu arada Kardeşlerim dizisinin en azılı rakibi Gönül Dağı’nda başrol kadın arayışı sürüyor. Başrolde Berk Atan’a iki sezondur eşlik eden Gülsim Ali İlhan’ın diziden ayrılmasıyla Gönül Dağı büyük bir kayıp yaşadı. Bu durumun Gönül Dağı’nın reytinglerini nasıl etkileyeceği şimdi en çok merak edilen soru.