Ana sayfa Sosyal Medya Afra Saraçoğlu’na ekran diyetini bozduran Yalı Çapkını dizisinin setinden ilk fotoğraf geldi!

Afra Saraçoğlu’na ekran diyetini bozduran Yalı Çapkını dizisinin setinden ilk fotoğraf geldi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon ekranlarına en son, 2020 yılında Fox TV’de yayınlanan Öğretmen adlı diziyle gelen güzel oyuncu Afra Saraçoğlu ekran diyetini sonunda bozdu.

Ünlü oyuncu 2 yıl sonra yeni sezonda Star TV’de yayınlanacak Yalı Çapkını dizisiyle ekrana gelecek. Afra Saraçoğlu’nun Mert Ramazan Demir ile partner olduğu dizi geçtiğimiz günlerde sete çıktı.Setten gelen ilk fotoğraf oyuncuyu ekranda görmek için sabırsızlanan hayranları arasında heyecan yarattı.

OGM Pictures imzasını taşıyan yeni dizi Yalı Çapkını, bilinen bir hikayeyi gözler önüne serecek. Dizi, zengin ve çapkın bir genç adam ile Gaziantep’te yaşayan genç bir kızın birbirlerine aşık olmasının hikayesini anlatacak.

Afra Saraçoğlu'na ekran diyetini bozduran Yalı Çapkını dizisinin setinden ilk fotoğraf geldi! 7

Eylül ayından itibaren izleyicilerin karşısına çıkması beklenen Yalı Çapkını’nda Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir ikilisi oldukça uyumlu görünüyor. İkilinin hayranları paylaşıma, ‘Bol reytingli olsun!’ şeklinde yorumlarda bulundular.

Yönetmenliğini Burcu Alptekin’in üstlendiği dizinin oyuncu kadrosunda iki genç oyuncuya usta oyuncu Çetin Tekindor da eşlik ediyor. Kadroda ayrıca Gülçin Santırcıoğlu, Doğukan Polat, Hülya Duyar, Cansu Fırıncı, Öznur Serçeler ile Yiğit Tuncay da bulunuyor.