Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim’in yeni kötü karakteri Kaan belli oldu! Yakışıklı oyuncu Eren Ören, dizide ortalığı çok karıştıracak!

Kardeşlerim’in yeni kötü karakteri Kaan belli oldu! Yakışıklı oyuncu Eren Ören, dizide ortalığı çok karıştıracak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’nin geçen sezon izleyicinin karşısına çıkardığı, etkileyici hikayesi ve genç oyuncularıyla kısa sürede büyük başarı yakaladığı Kardeşlerim dizisi, yeni sezon için düğmeye bastı. Hayranlarının büyük merakla beklediği diziye yeni katılan çok yakışıklı bir karakter özellikle genç kızların büyük ilgisini çekecek.

Anne ve babalarını arka arkaya kaybettikten sonra dört kardeşin ve onların çevresindekilerin hikayesini sıcacık bir şekilde anlatan Kardeşlem dizisinin oyuncuları ikinci sezonun ilk hazırlıkları için nihayet bir araya geldi. Yeni sezon için provalar gerçekleştiren dizi ekibine son katılan isimler de nihayet açıklandı.

Kardeşlerim'in yeni kötü karakteri Kaan belli oldu! Yakışıklı oyuncu Eren Ören, dizide ortalığı çok karıştıracak! 8

Buna göre NGM Medya tarafından çekilen Kardeşlerim dizisinin yeni sezonunda Akif’in gayrimeşru oğlu Kaan’ı, genç ve yakışıklı oyuncu Eren Ören canlandıracak. Ören’in dizi ekibine katılımının açıklanmasının ardından yakışıklı oyuncunun geçmişi özellikle dizinin hayranları tarafından bir hayli merak edildi. Zira Eren Ören bugüne kadar adı pek duyulmuş bir isim değil.

Kardeşlerim'in yeni kötü karakteri Kaan belli oldu! Yakışıklı oyuncu Eren Ören, dizide ortalığı çok karıştıracak! 9

Bahçeşehir Üniversitesi Endüstri Mühendisliği’nden mezun olan Eren Ören, aslında bir sosyal medya fenomeni. Daha önce bir gözlük markasının reklamında oynayan yakışıklı oyuncu, dizi dünyasına ilk adımını Kırmızı Oda ile attı. Kırmızı Oda’daki başarılı performansının ardından Kardeşlerim dizisinde Kaan rolünü elde etti.

Yakışıklılığıyla dikkat çeken Eren Ören, belli ki genç kızların yeni sevgilisi olacak. Ve dedikodulara göre Kaan karakteriyle de özellikle Asiye ve Doruk’un arasını bir hayli karıştıracak. Bu arada dizi ekibine yeni katılan Nilsu Yılmaz da Cemile karakterini canlandıracak.