Ana sayfa Dizi Analiz Yalı Çapkını dizisi ikinci bölümde Seyran ile Pelin karşılaştı!

Yalı Çapkını dizisi ikinci bölümde Seyran ile Pelin karşılaştı!

tarafından ker_def

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir’in başrolde olduğu “Yalı Çapkını” dizisinin ikinci bölümü 30 Eylül Cuma akşamı Star ekranlarında yayınlandı. İzleyicinin yoğun ilgisi ile Yalı Çapkını; her üç kategoride de Cuma akşamının en çok izlenen dizisi oldu.

Star’ın merakla beklenen “Yalı Çapkını” dizisi ikinci bölümüyle Total , AB ve ABC1 kategorilerinde birinci olarak 30 Eylül Cuma akşamının en çok izlenen yapımı oldu.

Seyran’ın tüm itirazlarına rağmen gerçekleşen Ferit-Seyran evliliğini konu alan ikinci bölümde; Hattuç’un Halis Ağa ile olan geçmişine dair ipuçları verildi. Sevgilisi Yusuf’un kendisini kaçırma talebini reddetmesi üzerine evlenmekten başka çaresi kalmayan ve düğünün ardından Ferit ile kalacakları balayı odasına gelen Seyran’ı ise Ferit’in sevgilisi Pelin karşıladı.

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor’un başrolde olduğu dizide yer alan diğer oyuncular şu isimlerden oluşuyor: “Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Buçe Buse Kahraman, Cansu Fırıncı, Selen Özbayrak, Umut Gezer.”

Yönetmenliğini Burcu Alptekin’in üstlendiği Yalı Çapkını’nın senaryosunu Mehmet Barış Günger kaleme alıyor. “ Yalı Çapkını”, yeni bölümleriyle her Cuma Star’da!