Ana sayfa Dizi Analiz Kasaba Doktoru dizisi 14. bölümüyle harika bir sezon başlangıcı yaptı!

Kasaba Doktoru dizisi 14. bölümüyle harika bir sezon başlangıcı yaptı!

tarafından ker_def

TRT 1’in beğeni ile izlenen dizisi ‘Kasaba Doktoru’ 2 Eylül Cuma akşamı yeni sezonun ilk bölümüyle ekrana geldi. Tüm kişiler kategorisinde günü dördüncü olarak bitiren dizi, AB’de ikincilik ve ABC1’de ise üçüncülük elde etti. Dizinin heyecan dolu sahneleri ise izleyenleri çok etkiledi.

‘Kasaba Doktoru’nun on dördüncü bölümünde neler yaşandı? İşte diziyle ilgili dikkat çeken detaylar:  Başarılı geçen ameliyatın ardından başta Hakan olmak üzere tüm ekip mutlu olsa da bu sevinç uzun sürmedi. Erol’un uyanamadığı ve komadan çıkamadığı haberini gizlice yayan Yalçın, krizi fırsata çevirerek Uluçınar Hastanesi’ni kapattı. Hakan Hoca, Yalçın’ın kararına sert bir şekilde tepki gösterince ikili arasında büyük bir kavga yaşandı. Uluçınar’ın kapanması ile tüm ekip farklı yerlere savruldu.

Yalçın, ilk fırsatta Erol’u Gümüşok Hastanesi’ne götürdü. Hakan hastası Erol’a sahip çıkmak için Gümüşok’a gidince Yalçın onu yine ekibi ile tehdit etti. Hakan aynı 15 yıl önce yaptığı gibi ekibi için kendini feda etti ve ortadan kayboldu. Hakan ortadan kaybolunca Mine ise Hakan’la tüm bağını koparmaya karar verdi ve ilk adımı attı.

Kasaba Doktoru dizisi 14. bölümüyle harika bir sezon başlangıcı yaptı! 7

Leyla, Cenk ile Bahar’ın çocuğu olduğunu öğrendi. Leyla, annesinin durumu kötüleşen Ömer’i yalnız bırakmamaya karar verdi. Ömer ve Leyla bu sürede birbirlerine destek oldular ve ikili hiç olmadığı kadar yakınlaştı.

Yalçın ise Mediha’nın tedavisi ile söylediği attığı yalandan sıyrılmayı başardı. Erol’un durumunda bir terslik olduğunu anlayan Hakan, hastanede çalışan Leyla, Ömer ve Berk’in yardımıyla Gümüşok’a sızdı. Gizlice bir operasyona giren ekip, Yalçın’ın onları ameliyathanede basmasıyla büyük bir krizin ortasında kaldı.

Kasaba Doktoru yeni bölümleriyle her cuma saat 20.00’de TRT1’de!