Ana sayfa Sosyal Medya Hafsanur Sancaktutan’ın hayalleri büyük! Oyuncu, Oscar’a gidecek bir projede yer almak istiyor!

Hafsanur Sancaktutan’ın hayalleri büyük! Oyuncu, Oscar’a gidecek bir projede yer almak istiyor!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Güzel oyuncu Hafsanur Sancaktutan çok yakında iki yeni projeyle hayranlarının karşısına çıkacak. Bu projelerden biri, oyuncunun Disney Plus için çektiği Dünyayla Benim Aramda adlı dizi. Diğeri ise Ay Yapım imzalı 90’lı yılların unutulmaz dizisi Beverly Hills’in yerli uyarlaması.

Hürriyet Gazetesi’nden Hakan Gence’ye röportaj veren oyuncu, ulusal kanalda yayınlanacak yeni dizisi henüz hazırlık aşamasında olduğu için ser verip sır vermedi. Sancaktutan sadece, “Çok güzel bir kadrosu var. Henüz sete çıkmadığımız için bir şey paylaşamıyorum ” ifadelerini kullandı.

Oyuncu, Disney Plus’ta 14 Eylül’de yayınlanacak Dünyayla Benim Aramda adlı dizide canlandırdığı karakteri ise şu sözlerle anlattı; “‘Sinem’ karakterini canlandırıyorum. Farklı biri; silik ve tek amacı görünür olmak.”

Hafsanur Sancaktutan'ın hayalleri büyük! Oyuncu, Oscar'a gidecek bir projede yer almak istiyor! 8

Röportajda özel yaşantısıyla da ilgili samimi açıklamalarda bulunan Hafsanur Sancaktutan, Rizeli olduğunu belirterek, “Karadenizliyim, atarlı giderli değilim ama dönem dönem biraz agresifliğim olabiliyor. Çünkü özellikle iş söz konusu olduğunda mükemmeliyetçiyim, ince eleyip sık dokuyorum. Biraz Karadeniz fevriliğim var. Uyuşuk biri değilim, tezcanlıyım, sıcakkanlıyım ve biraz dalgalıyım” şeklinde konuştu.

Hafsanur Sancaktutan'ın hayalleri büyük! Oyuncu, Oscar'a gidecek bir projede yer almak istiyor! 9

Kariyerinde çok hızlı yükselmektense emin adımlarla ilerlemeyi tercih eden oyuncu, “Çok hızlı yükselip her yerde görünür olma isteği, dengesiz kariyer yönetimine sebep oluyor diye düşünüyorum. Benim her zaman çevreme karşı bir çizgim, duruşum var. Onu koruyabilmek bence kariyeri dengeli yönetiyor. Tabii bunun yanında yaptığın iş için emek sarf etmek, çalışmak, azimli olmak gerekiyor” dedi.

Peki, ünlü oyuncunun bundan sonrası için hayalleri neler? Global projelerde yer almak istediğinin altını çizen oyuncu, “Orada belki bir sanat filmi olabilir, belki de Oscar’a gidecek bir işte yer almak… Çok isterim. Çalışmak istediğim yönetmenler var. Ama her şeyin bir zamanı olduğuna inanıyorum. Amacım yersiz ve hızlı bir yükseliş değil. Vakti geldikçe hep birlikte kutlayalım” ifadelerini kullandı.