Ana sayfa Dizi Fragmanları Kasaba Doktoru dizisinde büyük bir kriz ortaya çıktı!

Kasaba Doktoru dizisinde büyük bir kriz ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TRT 1’in yapımını ARC Film’in, yapımcılığını Fatih Enes Ömeroğlu gerçekleştirdiği dizisi ‘Kasaba Doktoru’, 6 Mayıs Cuma akşamı beşinci bölümüyle ekrana gelecek. Ozan Akbaba, Hazal Subaşı, Deniz Can Aktaş ve Vildan Atasever’in başrollerinde yer aldığı dizi etkili bir çıkış yaptı.

Beklentilerin altında gelen reytinglere rağmen, sadık bir izleyici kitlesini hemen kendisine bağlayan Kasaba Doktoru dizisi, özellikle de Hekimoğlu gibi yine bir başka doktor dizisine benzetiliyor ve hikaye geliştikçe de daha geniş bir kitlenin dikkatini çekiyor.

‘Kasaba Doktoru’nun beşinci bölümünde neler olacağı da çok merak ediliyor. Dizinin hikayesinde büyük bir kriz var. Ömer ile Hakan arasındaki bu kriz nasıl çözülecek? İşte detaylar: Ömer, Yalçın tarafından bir seçim yapmaya zorlanır. Gümüşokluların sürekli hastaneye gelip gitmesi Ömer ile Hakan arasında kriz yaşanmasına sebep olur.

Hakan, Yalçın’ın oynadığı oyununun farkındadır. Erol ile ameliyatı üzerinden bir pazarlığa oturan Hakan, hastanenin rehabilitasyon merkezine dönüştürülmesi projesini öğrenince işin rengi değişir. Diğer yanda hemşire Sevil’in babası rahatsızlanır.

Gümüşok ekibiyle hastaneye gelen Berk, Sevil’in babasının ameliyatına girmek durumunda kalır. Hakan’ı aramaya çıkan Mine ise onu Arzu ile görünce geçmişteki kötü anıları canlanır ve ikilinin arası açılır.

‘Kasaba Doktoru’ yeni bölümüyle 6 Mayıs cuma saat 20.00’de TRT 1’de…