Ana sayfa Sosyal Medya Son Yaz depresyonu, Alperen Duymaz ile Funda Eryiğit buluşmasına büyük engel olacak!

Son Yaz depresyonu, Alperen Duymaz ile Funda Eryiğit buluşmasına büyük engel olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Alperen Duymaz ile Funda Eryiğit ikilisi yeni film Kül’ün başrolü olunca izleyiciler de Son Yaz etkisiyle bu duruma nasıl tepki vereceklerini bilemiyor.

Dijital platformların projelere hız vermesi ile birlikte birbiri ardına yeni dizi ve sinema filmleri için anlaşmalar yapılıyor. Erkek Severse isimli dijital dizinin ardından Alperen Duymaz’ın Netflix için çekilen Kül isimli film için anlaşma yapması hayranlarını çok memnun etti.

Ancak ünlü oyuncunun partnerinin Funda Eryiğit olacağı ortaya çıkınca, Son Yaz dizisi hayranları bu durumu ti’ye alan paylaşımlarla sosyal medyayı kapladı… 26. bölümü ile birlikte final yapan Son Yaz dizisi öyle büyük bir depresyona neden oldu ki, bu dizinin hayranları hala akıllarına geldikçe Fox TV için kızgınlık içeren yorumlar paylaşıyor.

Son Yaz depresyonu, Alperen Duymaz ile Funda Eryiğit buluşmasına büyük engel olacak! 45

Ancak Alperen Duymaz ile Funda Eryiğit’in Kül isimli dizide aşk yaşayacaklarının ortaya çıkması ile birlikte olay farklı bir boyuta taşındı. Sosyal medyada Son Yaz dizisindeki Akgün ile Canan karakterlerini hatırlayanlar için bu katlanılması zor bir durum…

Tabii ki, Son Yaz dizisi hayranları da bu durumu sosyal medyada Ali Atay’ın canlandırdığı Canan’ın kocası Selim üzerinden ti’ye almaya devam ediyor.

Son Yaz depresyonu, Alperen Duymaz ile Funda Eryiğit buluşmasına büyük engel olacak! 7

Alperen Duymaz ile Funda Eryiğit ikilisi daha önce Son Yaz dizisinde damat – kaynana rolünde oynamamış olsaydı, şimdi böyle bir tepki gelmezdi.

Ancak Son Yaz depresyonu içindeki izleyiciler için Akgün ile Canan karakterlerinden sonra iki oyuncunun yeni projede partner olması pek de kabul edilebilir bir durum değil.

Son Yaz depresyonu, Alperen Duymaz ile Funda Eryiğit buluşmasına büyük engel olacak! 47

Erdem Tepegöz’ün yönetmenliğini yapacağı Kül isimli filmde Alperen Duymaz’ı marangoz Metin Ali karakterinde izleyeceksiniz.

Funda Eryiğit ise hikayede yer alan yayın evinin sahibinin karısı Gökçe rolüne hayat verecek. Gökçe, eline geçen kitabın yarattığı dünyaya kendisini kaptıracak ve marangoz Metin Ali’nin peşine düşerek, onunla farklı bir boyutta hayatına devam edecek.