Ana sayfa Dizi Haberleri Kaderimin Oyunu dizisinde Öykü Karayel’in Asiye’si yerin dibine batırıldı!

Kaderimin Oyunu dizisinde Öykü Karayel’in Asiye’si yerin dibine batırıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında Cuma akşamları yayınlanan Kaderimin Oyunu dizisinin 20. yeni bölümünü hayranlar büyük bir heyecanla bekliyor… Dizinin yeni bölümünde Meriç Aral’ın canlandırdığı Helin karakteri, gerçekler ortaya çıkınca ortalığı dağıtıyor…

Akın Akınözü, Öykü Karayel ve Sarp Apak’ın da başarılı performansları ile öne çıkan Kaderimin Oyunu dizisinde hikayenin ilerlediği noktada en büyük eleştiriyi alan karakter ise Asiye oldu… Öykü Karayel hayranları oyuncunun rolündeki başarısını takdir ediyor ama aynı zamanda eleştiriler yapmaktan da geri kalmıyor…

Asiye karakterinin Mahir’in tüm şefkati ve sevgisine rağmen ilerlediği yolu doğru bulmayan Kaderimin Oyunu hayranları, sosyal medyada bu karakteri yerin dibine batırdı. Hikayede ilk başlarda Asiye karakterini çok seven izleyiciler, senaristlerin ortaya koyduğu hikayenin geldiği şu noktada artık bu karakteri yerin dibine batırmayı tercih ediyor.

Bir dizi hayranı tepkisini şu sözlerle ifade etti: “Asiye bunları hak etti. Şu an ona asla üzülmüyorum. Mahir’i üzüp durmana sinir oluyorum, şimdi sen üzül.”

Kaderimin Oyunu dizisinde Öykü Karayel'in Asiye'si yerin dibine batırıldı! 8

Asiye’nin Mahir’in tüm iyi niyetini ayaklarının altında ezdiğini belirten dizinin izleyicileri, senariste karakteri bu noktaya getirdiği için de çok kızıyor… Bir çok izleyici, Asiye’nin karaktersiz birisi olduğunu düşünüyor ve Öykü Karayel’in de böyle bir karakter ile ekranda olmasından rahatsız olduğunu ifade ediyor.

Asiye’nin tüm bu yaşanan olaylarda suçlu olduğunu ifade eden Kaderimin Oyunu hayranları, artık bu karakteri olumsuz ifadelerle anıyor. Cemal’den kurtulması gerektiğini belirten dizi hayranları, Asiye gurursuz davrandıkça da diziye olan ilgilerinin azalmakta olduğunu belirten yorumlar paylaşıyor.

Kaderimin Oyunu dizisinde Öykü Karayel'in Asiye'si yerin dibine batırıldı! 9

Bazı dizi hayranları ise Asiye’nin geldiği bu duruma çok üzüldüklerini ama Öykü Karayel’in de çok başarılı bir performans ile hikayenin devamında önemli bir rol oynadığını düşünüyor.

Kaderimin Oyunu hayranları Asiye karakterini yerin dibine batırırken, Öykü Karayel’in başarısının hakkını da veriyor.

Dizinin 20. yeni bölümü 6 Mayıs Cuma günü izleyicilerle buluşacak.