Ana sayfa Dizi Haberleri Sıla Türkoğlu, Kızılcık Şerbeti dizisindeki partneri Doğukan Güngör’ü adım adım popüler yapacak!

Sıla Türkoğlu, Kızılcık Şerbeti dizisindeki partneri Doğukan Güngör’ü adım adım popüler yapacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncuların sosyal medya üzerinden hızlı bir popülerlik elde ettiği son yıllarda, bu şansı yakalayanlardan birisi de Sıla Türkoğlu oldu. Emanet isimli dizide canlandırdığı Seher karakteri ile geniş bir hayran kitlesi elde eden oyuncu, Türkiye’den daha çok yurt dışında yakında takip ediliyor. Özellikle de Latin Amerika ülkelerinde Emanet dizisinin de yayınlanmasının etkisiyle Sıla Türkoğlu ismi hızlı bir popülerlik elde etti.

Son 1 yıllık süreçte sosyal medyada yapılan paylaşımlar üzerinden oluşturulan ‘en popüler kadın oyuncu’ listelerinde daima ilk 10 arasında yer alan Sıla Türkoğlu, zaman zaman üst sıraları da zorlayan birisi olarak göze çarptı. Hatta, Kızılcık Şerbeti dizisinde yer alacağının ortaya çıkmasının ardından birçok ülkedeki hayranlarının heyecanıyla 30 milyona yakın tweet paylaşılması herkesi şaşkınlığa uğratmıştı.

Kızılcık Şerbeti dizisi de son dönemde sosyal medyanın gündeminden düşmüyor ve bundan Sıla Türkoğlu etkisi de fazlasıyla hissediliyor. Oyuncu, geçen iki yıllık dönemde Halil İbrahim Ceyhan ile partnerlik yapmıştı. İki genç oyuncunun Emanet dizisiyle elde ettiği popülerlik de çok konuşuldu.

Sıla Türkoğlu, Kızılcık Şerbeti dizisindeki partneri Doğukan Güngör'ü adım adım popüler yapacak! 8

Şimdi ise Kızılcık Şerbeti dizisinde Doğukan Güngör ile partner olan Sıla Türkoğlu, sosyal medyada yaptığı her paylaşım ile yine gündem oluyor ve hayranları tarafından yine yakından takip ediliyor.

Partneri Doğukan Gürgör ile pozunu da paylaşan oyuncu, böylece yeni rol arkadaşını da sosyal medyadaki hayranlarının desteği ile popüler birisi haline getirmeye başladı.

Daha Kızılcık Şerbeti dizisi başlamadan Sıla Türkoğlu ile Doğukan Güngör partnerliğine yönelik sosyal medyada binlerce yorum yapıldı. Birçok hayranı ikilinin fotoğraflarından oluşturdukları kolajlar ile dikkat çekiyor.

Sıla Türkoğlu, Kızılcık Şerbeti dizisindeki partneri Doğukan Güngör'ü adım adım popüler yapacak! 9

Sıla Türkoğlu da bu sürece sosyal medyadan partneriyle birlikte pozuyla destek sağlamış oldu. Sosyal medya ortamında artık Doğukan Güngör de eskisinden daha fazla konuşulacak.

Bir de Kızılcık Şerbeti dizisi beklendiği gibi 21 Ekim Cuma gününden itibaren yayınlara başlar ise, o zaman bu iki genç oyuncuyu sosyal platformlarda sıklıkla göreceğinize emin olabilirsiniz.