Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Özdemir hayatının en ilginç aşk tecrübesini İlkin karakteri ile yaşadı!

Demet Özdemir hayatının en ilginç aşk tecrübesini İlkin karakteri ile yaşadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dünyayla Benim Aramda dizisini bir aşk oyunu olarak nitelendirilen, ama karanlık yanları da olan bir proje. 8 bölüm olarak hazırlanan dizinin ilk iki bölümü yayınlandı ama heyecan her yeni bölümde katlanarak artacak. Dizide Tolga karakterini canlandıran Buğra Gülsoy, heyecanın sonraki bölümlerle deha da artacağının garantisini verdi. Demet Özdemir ise yaptığı açıklama ile İlkin karakteriyle aslında çok ilginç bir aşk tecrübesi yaşadığını ortaya koydu.

Buğra Gülsoy, izleyicilerin vereceği tepkileri de çok merak ettiğini belirterek, şunları söyledi: “Yeni bölümleri ben de bekliyorum. İki bölüm yayınlandı, şimdi üçüncü bölüm girecek. Bütün 8 bölüm bittiği zaman her bölüm bir önceki bölümün üzerine katarak ve merak unsurları daha da artarak ilerliyor. Dolayısıyla geri dönüşleri çok merakla bekliyorum.”

Demet Özdemir hayatının en ilginç aşk tecrübesini İlkin karakteri ile yaşadı! 8

İlkin karakterini canlandıran Demet Özdemir, İlkin ile hikayenin oyunsal kısmının geliştiğini anlattı. Oyuncu, İlkin’in bir dergide çalıştığını ve çok güzel giden bir ilişkisi olduğunu ama sevgilisi ile iletişime geçemediğini fark ettiği anda da bir çözüm aradığından bahsetti.

Demet Özdemir, “İlkin güçlü bir kadın, ilişkisini kesinlikle bitirmek istemiyor, tekrar geri kazanmak istiyor. Aslında dertlerini tekrar dinliyor olmak istiyor. Tolga’nın tekrar bir şeyleri ona anlatmasını bekliyor. Ama ne denese maalesef her şey elinde kalıyor, beceremiyor. Sonra çok tehlikeli bir oyun başlatıyor” açıklamasını yaptı.

Demet Özdemir’e göre İlkin karakteri ne kadar güçlü birisi olsa da kendisi ile yüzleşmekten kaçınması ve bunu çok geç yapmasının ona zarar verdiğinden bahsetti. Oyuncu, “Bu yolculuk hem Demet olarak hem İlkin’in yolculuğu olarak çok keyifli” şeklinde konuştu.

Demet Özdemir hayatının en ilginç aşk tecrübesini İlkin karakteri ile yaşadı! 9

Demet Özdemir’e göre de insanın kendisi ile yüzleşmesi büyük cesaret isteyen bir şey. İlkin bunu geç yapıyor ve en büyük hatası da bu olacak.

Oyuncu, karakterin dizi içindeki bu yüzleşme konusunun bir karanlık taraf olduğuna da dikkat çekerek şunları anlattı: “Yüzleşmek zaten büyük cesaret gerektiriyor. Karakteri irdelerken en çok şunu fark ettim, ne kadar tehlikeli bir oyun gibi gözükse de aslında İlkin kendi özüne, kendisi ile yüzleşmesi ile ilgili her şeyi en sona bıraktığı için bence en zoru kendisi ile yüzleşmesi. O yüzden bu İlkin’in yolculuğunda çok tehlikeli gibi görünen, kendisiyle yüzleşmesinin haricinde aslında çok basit bir oyun olarak kalıyor. Bence en tehlikelisi ve karanlık olan taraf, kendisi ile yüzleşmesi olacak.”

İlkin’in ilişkisindeki sıkıntıyı karşısındaki kişiyle paylaşacak cesareti yok ama, bu oyunlara girişecek kadar da cesur birisi.