Ana sayfa Dizi Fragmanları Kasaba Doktoru dizisinde ortaya çıkması beklenen büyük sır!

Kasaba Doktoru dizisinde ortaya çıkması beklenen büyük sır!

tarafından ker_def

TRT 1 ekranında cuma akşamlarına damga vuran ‘Kasaba Doktoru’, heyecan dolu öyküsü ve ilgi çekici karakterleri ile kısa sürede seyircilerin büyük ilgisini çekti. Cuma akşamları tüm dizilerde ciddi reyting düşüşleri yaşanırken, ortalamanın üzerinde kalma konusunda Kasaba Doktoru dizisi büyük direnç sergiliyor.

Cuma günlerinin büyük bir ilgiyle izlenilen dizisi ‘Kasaba Doktoru’nun başrol oyuncularından Ozan Akbaba, dizide Hakan Hoca karakterindeki performansıyla övgüyle bahsediliyor. Hazal Subaşı ile Deniz Can Aktaş ikilisi de başrolün hakkını vererek, sosyal medyada gündem olmaya devam ediyor. Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağını da izleyiciler merakla bekliyor.

Kasaba Doktoru dizisinde ortaya çıkması beklenen büyük sır! 7

29 Nisan Cuma akşamı yayınlanacak olan dördüncü yeni bölümde neler olacak? Hakan Hoca’nın büyük sırrı ortaya çıkacak mı? Mesleğinde çok başarılı, usta bir cerrah olmasına rağmen idealist tavrı nedeniyle kariyeri boyunca otorite ile sorun yaşayan Hakan Hoca’nın kimliğini değiştirmesine neden olan hadise ise gizemini koruyor.

Hakan Hoca’nın gerçek kimliğinin Kemal Demir olduğunu öğrenen Ömer, Hakan’ın çocukluğunda hayatını değiştiren kişi olduğunu fark ettiğinde büyük bir şok yaşadı. Hakan’ın kimliğini değiştirmesine neden olan hadiseler zinciri ise gizemini koruyor.

‘Kasaba Doktoru’nun zengin oyuncu kadrosunda Ozan Akbaba, Deniz Can Aktaş, Hazal Subaşı, Sinan Albayrak, Barış Yıldız, Özgün Karaman, Sinan Demirer, Tarık Uğur Özenbaş, Barış Yalçın, Özgür Cem Tuğluk, Alptekin Ertürk, Sultan Ulutaş, Fatih Yücebağ ve Vildan Atasever yer alıyor.

‘Kasaba Doktoru’ her cuma TRT 1 ekranında…