Ana sayfa Dizi Haberleri Destan ve Baba dizileri reytinglerde çöküşte, Üç Kız Kardeş yerini sağlamlaştırdı!

Destan ve Baba dizileri reytinglerde çöküşte, Üç Kız Kardeş yerini sağlamlaştırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı günleri reyting yarışında önemli yapımların reytinglerinde yaşanan düşüşler dikkatlerden kaçmıyor. Ramazan ayı olması ve havaların da ısınmaya başlaması ile birlikte televizyon izlenme alışkanlığının değişmeye başlaması tüm dizileri kötü etkiliyor. Destan da atv ekranında bugüne kadar aldığı en düşük reytinglerle şaşırtmaya devam ediyor. Üç Kız Kardeş ise çok iyi sonuçlar alıyor.

Kanal D’de 10. bölümü yayınlanan Üç Kız Kardeş, tüm kişiler kategorisinde yine birincilik elde etti. Reytingleri hala çok iyi seviyede olan dizi, AB ve ABC1’de ise ikincilikler elde etti. Dizinin tüm olumsuz şartlara rağmen reytinglerinin yüksek olması ikinci sezon için de umutların bir hayli artmasına neden oluyor. Üç Kız Kardeş gelecek sezonun büyük çıkış yapabilecek dizilerinden birisi olacaktır.

Ebru Şahin, Edip Tepeli ve Selim Bayraktar’ın başrollerinde yer aldığı Destan dizisi, sezona çok iddialı başlamasına ve birçok ülkede de yayınlanmasına rağmen, son haftalarda reytingler iyi gelmiyor. 26 Nisan salı akşamı 21. bölümü yayınlanan dizi tüm kişiler kategorisinde üçüncü olurken, AB’de altıncı ve ABC1’de ise beşinci sırada. Reytinglerde bugüne kadarki en düşük seviyesine gerileyen Destan için bu ortam biraz can sıkıcı oldu.

Destan ve Baba dizileri reytinglerde çöküşte, Üç Kız Kardeş yerini sağlamlaştırdı! 7

Baba dizisi de aynı şekilde Show TV ekranında istikrarlı bir şekilde ilerlerken, 11. bölümü ile birlikte bir miktar düşüş gözlemleniyor… Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş ikilisinin başrolünde yer aldığı Baba dizisi tüm kişilerde altıncılık elde etti. AB ve ABC1’de üçüncü durumda bulunan dizi, Destan’dan daha iyi bir pozisyonda..

71. bölümde final yapacağı kesinleşen Masumlar Apartmanı dizisinin 68. bölümü yayınlandı. Ortalamanın altında gerçekleşen reytingler, artık izleyicilerin ilgisinin bir hayli azaldığını gösteriyor. Tüm kişilerde 11. sırada yer alan dizi, AB’de beşincilik ve ABC1’de de altıncılık elde etti.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin reytingleri de bir hayli düştü. İkinci sezonda da devam etme ihtimali olabileceğine yönelik iddialar var. Ancak henüz bu iddialar net değil. Bu iddiaların kaynağı ise dizinin yurt dışında büyük ilgi çekmesi… Fox TV dizisinin 29. bölümü yayınlandı ve tüm kişilerde on dokuzuncu. sırada yer alan dizi, AB’de yedinci olurken, ABC1’de de günü onuncu sırada tamamladı.