Ana sayfa Dizi Fragmanları Kasaba Doktoru dizisinde yeni bir karar taşları yerinden oynattı!

Kasaba Doktoru dizisinde yeni bir karar taşları yerinden oynattı!

tarafından ker_def

TRT 1 ekranlarında yayınlanan, milyonlarca izleyiciyi ekran başına toplayarak gününün en çok izlenilen dizisi olan ‘Kasaba Doktoru’, onuncu bölümüyle ekranlara gelecek. Ozan Akbaba, Hazal Subaşı, Deniz Can Aktaş ve Vildan Atasever’in başrollerinde yer aldığı dizinin etkili bir oyuncu kadrosu ile güçlü bir hikayesi var.

Cuma akşamları reytinglerde ortalamanın üzerinde oranlar almayı başaran Kasaba Doktoru, geniş bir izleyici grubunun desteğini kazandı. Dizi televizyon ekranındaki izlenme oranlarının düştüğü bir dönemde başladığı için gerçek gücünü de bir türlü sergileyemedi. Dizinin 11 Haziran’da yayınlanacak olan 11. bölümü ile birlikte sezon finale yapması bekleniyor. İlk dönemi iyi şekilde kapatacak olan Kasaba Doktoru’nun asıl ikinci sezonda daha çok öne çıkması ve daha büyük izleyici kitlesine ulaşması bekleniyor.

Dizinin hikayesinde ise Ömer’in aldığı yeni karar tüm dengeleri alt üst edecek. 10 Haziran Cuma akşamı yeni bölümü yayınlanacak olan Kasaba Doktoru’da yaşanacakların detayı şöyle: Yalçın tarafından köşeye sıkıştırılan Ömer, annesinin tedavisi ve vicdanı arasında seçim yapmak kalır. Hakan, Mediha’nın doktorunun Yalçın olduğunu öğrenir ve meydanı Yalçın’a bırakmamaya karar verir.

Hakan ve Mine geçmişlerine ışık tutacak bir fotoğraf yüzünden atışır. Geçmişten gelen bir hasta yakını Ömer’i zor durumda bırakır ve raporla ilgili kararını etkiler. Ömer’in verdiği karar taşları yerinden oynatır. Erol’un durumu ciddileşince Hakan daha zor bir ameliyata karar vermek zorunda kalır.

Leyla, Ömer ve Berk arasındaki asistanlık yarışı kızışır. Ameliyata sayılı günler kalmışken her şeyi etkileyecek büyük bir tehlike kapıdadır.