Ana sayfa Dizi Haberleri Hayaller ve Hayatlar dizisinin devamının çekilmesi için şartlar artık çok daha zorlaştı!

Hayaller ve Hayatlar dizisinin devamının çekilmesi için şartlar artık çok daha zorlaştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com // Detay – Bein Connect platformunda yayınlanan Hayaller ve Hayatlar dizisinin devam etmesi bekleniyordu. Ancak yayıncı platformun yetkililerinin yaşadığı kararsızlık durumu nedeniyle çok değerli bir zaman kaybedildi ve bu süreçte de oyuncular yeni anlaşmalar yapmaya başladı.

Hayaller ve Hayatlar dizisinin 26 bölümlük ilk sezonu tamamlandıktan sonra bir hafta dinlenme arası verildi. Bu süreçte de Melisa Aslı Pamuk, ikinci sezonu çekeceklerini yaptığı bir röportajda duyurdu. Tüm dizi hayranları da bu duruma çok memnun oldu. Mayıs ayı içinde ikinci sezon çekimlerinin başlamasını hem oyuncular hem dizinin teknik ekibi hem de izleyiciler merakla beklerken, Bein Connect’ten dizinin final yaptığı yönünde sosyal medya paylaşımları geldi.

Ancak daha sonra platform yetkilileri karar değiştirdi ve ikinci sezonu çekmek istedi. İşte arada geçen bu ne yapılacağının belli olmadığı dönemde oyuncular dizinin bittiğini düşünerek yeni planlar ve anlaşmalar yapmaya başladı. Daha sonra diziye devam etme kararı alan Bein Connect yetkilileri bu sefer de oyuncuların yeni planlarının engeliyle karşılaştı.

Hayaller ve Hayatlar dizisinde rol alan Özge Gürel, Melise Aslı Pamuk, Yeşim Ceren Bozoğlu, Aybüke Pusat, Ekin Mert Daymaz, Yusuf Çim ve Serkay Tütüncü gibi isimler birbiri ardına teklif aldığı için, yeni planlar yapmayı seçti.

İşte böyle bir ortamda Hayaller ve Hayatlar dizisinin ikinci sezonunun çekilmesi için hem oyuncular hem de yapımcı istekli olsa da bir türlü birbiri ile uyuşmayan çekim takvimi nedeniyle bir sıkıntı oluştu.

Hayaller ve Hayatlar dizisi yurt dışında da çok ilgi çeken bir dizi olarak biliniyor. Yabancı dizi hayranlarının yoğun ilgisi de Bein Connect’in devam etme kararında etkili olmuş gibi gözüküyor ama yeni sezon çekimleri için uygun şartlar henüz oluşmadı ve dizinin akıbeti hala belirsizliğini koruyor.