Ana sayfa Dizi Analiz Kasaba Doktoru dizisindeki karar şoke etti!

Kasaba Doktoru dizisindeki karar şoke etti!

tarafından ker_def

TRT 1’in beğeni ile izlenen dizisi ‘Kasaba Doktoru’ 24 Haziran Cuma akşamı on ikinici bölümüyle ekrana geldi. Farklı hikayesi, ilgi çekici karakterleri ve zengin oyuncu kadrosu ile büyük ilgi gören ‘Kasaba Doktoru’ sosyal medyaya da damgasını vurdu.

‘Kasaba Doktoru’nun on ikinci bölümünde; Gizemli hastalığın MERS olmadığının ortaya çıkmasıyla tüm ekip rahat bir nefes almışken başka bir sorun ortaya çıkar: Erol Bey ileri derecede akciğer kanseridir. Yalçın’la gizlice işbirliği yapan Arzu bu haberi alınca büyük bir üzüntü yaşadı. Yalçın ise bu şartlar altında Erol Bey’in ameliyatının yapılamayacak olması nedeniyle yerini sağlamlaştırdığını düşünmeye başladı.

Erol Bey ise her şeye rağmen ameliyat olmak istediğini söyledi. Erol Bey’in bu kararı Hakan’ın etik değerleri ile hastanın talebi arasında kalmasına neden oldu. Uluçınar’ın geleceği için zor bir karar vermek zorunda olan Hakan, bu sıkışık durumda bir anda ortadan kayboldu. Leyla, Mediha’nın tedavisi ile ilgili sırları öğrendikçe bildikleri onu rahatsız etmeye başladı. Hakan’ın yokluğunda cerrahi servisinin ve acilin kontrolünü ele alarak liderlik kabiliyetlerini sergileyen Ömer’in Ayperi ile yakınlığıysa Leyla’yı kıskandırdı.

Yalçın’ın Mediha ile ilgili çevirdiği oyunu öğrenen Arzu, eline geçen bu kozu Yalçın’a karşı kullanmaktan çekinmedi. Hakan’ın ortadan kaybolmasını fırsat bilen Yalçın, Erol Bey’i Uluçınar’dan çıkarmak için harekete geçti. Bu sırada Hakan aldığı kararla herkesi şoke etti!

‘Kasaba Doktoru’ her cuma yeni bölümüyle TRT 1’de…