Ana sayfa Dizi Haberleri Kasaba Doktoru dizisinin akıbeti belli oldu!

Kasaba Doktoru dizisinin akıbeti belli oldu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında yayınlanan Kasaba Doktoru dizisi, son dönemde ekrana gelmeye başlayan diziler arasında dikkat çekiyor. Hastane temalı dizilerin rağbet gördüğü ekranda, Mucize Doktor dizisi bambaşka bir hava estirmişti. Fox TV’nin sevilen dizisi ekrana veda ederken izleyicisini de üzmüştü. Hastane temalı bir başka dizi Kasaba Doktoru’nu izleyenler, bu özlemi gideriyor ve yeni dizi ile bambaşka karakterler ve olaylarla ekrana bağlanıyorlar.

Dizide başrolde yer alan isimlerden Ozan Akbaba, 6 sezon boyunca atv’nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da İlyas Çakırbeyli ismi ile çok farklı bir karakter ile yer alıyordu. Kasaba Doktoru dizisindeki rolüyle ise izleyiciyi hem şaşırttı hem de oyunculuğu ile beğenileri bir kez daha almakta…

Dizinin yükünü sırtlanan isimlerden birisi olan Ozan Akbaba, rolünün sorumluluğunu başarıyla taşıyan bir isim olarak Kasaba Doktoru dizisindeki rolüyle de ön plana çıkıyor, konuşuluyor. Ayrıca Kasaba Doktoru’nun diğer iki başrolü Hazal Subaşı ve Deniz Can Aktaş’ın partnerlikleri ve dizideki performansları da ayrıca beğeniyle izlenmekte.

Dizide Dr. Hakan Aydıner’i oynayan Ozan Akbaba, geçtiğimiz günlerde yeni yaşını sette kutladı. 9 Haziran 1982 doğumlu olan oyuncuya, çekim arasında pasta kesildi, sette kamera arkası ve önünde görev alan tüm ekiple birlikte Ozan Akbaba yeni yaşına girdi.

Bu keyifli anlar dizinin setinde çekimlerden sonra eğlenceli bir gün yaşattı tüm çalışanlara. Ozan Akbaba, dizinin yeni sezonda devam edip etmeyeceği açıklamalarına da bu küçük partide yanıt verdi. Akbaba, 2 bölüm daha çekip sezon finali yapacaklarını ve Ağustos ortasında ya da sonunda yeni bölümlerin ekrana geleceğini de aktardı.

Kasaba Doktoru dizisinin akıbeti belli oldu! 27

Kasaba Doktoru dizisinin yeni sezonda da devam edecek olması izleyenleri sevindiren bir müjde oldu. Ayrıca ikinci müjde ise dizinin Eylül sezonundan önce yayına başlamasının planlanması. Kimi diziler, Eylül ayından bir kaç hafta önce ekrana getiriliyor ve böylece bir kaç bölüm önde olarak sezona giren diziler, daha çok dikkat çekmeyi de başarıyor. Kasaba Doktoru dizisi için de bu taktiğin uygulanacağı anlaşılmakta…

Bu arada fenomen bir dizi olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın hemen sonrasında bambaşka bir rolle ekrana gelen Ozan Akbaba, “İlyas’tan haberi olmayan güzel dönüyor. İlyas’tan haberi olanlar üzgün dönüyor, keşke devam etseydi diye. Her güzel şeyin sonu var, şimdi burası da çok güzel gidiyor. Geri dönüşler de iyi, her şey yolunda” diye konuştu.

Bir doktora hayat veren Ozan Akbaba, hekimliğin çok zor bir meslek olduğunun da altını çizerek, bu proje ile birlikte bu durumu daha iyi gördüklerini, defalarca tekrar çektiklerini de belirtti…