Ana sayfa Sosyal Medya Merve Boluğur hayranlarına ekranlara geri döneceğinin sinyalini göz yaşları içinde verdi!

Merve Boluğur hayranlarına ekranlara geri döneceğinin sinyalini göz yaşları içinde verdi!

tarafından sevda

Televizyogazetesi.com/Detay –Geçtiğimiz günlerde yeni çıkardığı “Şşşt” şarkısıyla ve birbirinden özel açıklamalarıyla sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Merve Boluğur  bir süredir ekranlardan uzakta.

Uzun zamandır dizi ve film projelerinde yer almasa da yaptığı açıklamalar ve özel hayatıyla magazin gündeminden düşmeyen ünlü oyuncu ekranlara geri mi dönüyor?

Merve Boluğur instagram hesabından yaptığı son paylaşımla hayranlarını heyecanlandırdı. Altın Melek 2022 Ödül Töreni’nde ‘En İyi Kadın Oyuncu’ ödülüne layık görülen oyuncu, aldığı ödül karşısında duygusal anlar yaşadı.  Oyuncu, mutluluktan ağladığını instagram hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Merve Boluğur hayranlarına ekranlara geri döneceğinin sinyalini göz yaşları içinde verdi! 122

Gözyaşlarına hakim olamayan oyuncu paylaşımında şu ifadeleri kullandı;  ”Çok ağlattınız beni hüngür hüngür sağ olun. Kaç senedir dizi yapmama rağmen hala düşünmeniz… Mesleğimi bir daha düşünmeme sebep oldu. Bana mesleğe dönmemi işaret ettiniz sanki.”

Merve Boluğur hayranlarına ekranlara geri döneceğinin sinyalini göz yaşları içinde verdi! 123

Merve Boluğur’un bu paylaşımı hayranları tarafından, ‘Oyunculuğa dönüş sinyali!’ olarak yorumlandı. Paylaşım sonrası sosyal medyada takipçileriyle soru cevap etkinliği yapan Merve Boluğur, Oyunculuğu neden bıraktın? sorusunu, “Tatminiyetim azalmıştı, farklı işler yapmak istedim” şeklinde cevapladı.

Boluğur, Ödül hakkında ne düşünüyorsun? sorusunu ise, “Allah’tan bir işaret gibiydi mesleğini tekrar düşün gibi” sözleriyle yanıtladı. Oyuncu, romantik komedi tarzının kendisine çekici geldiğini de sözlerine ekledi.