Ana sayfa Dizi Fragmanları Kasaba Doktoru dizisinin ekrana veda tarihi belli oldu

Kasaba Doktoru dizisinin ekrana veda tarihi belli oldu

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları yayınlanan ve geniş bir izleyici grubunun büyük beğenisini kazanan Kasaba Doktoru dizisi, TRT1’in büyük beklentilerle yayına aldığı bir dizi oldu. Ozan Akbaba, başrolde yer alıyor ortaya koyduğu performans ile de eski dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’daki İlyas karakterini unutturma çabası içinde.

Birçok dizi hayranı Ozan Akbaba’yı hala İlyas Çakırbeyli olarak görebilir ama, Kasaba Doktoru dizisindeki Hakan karakterini de etkili ve çok farklı bir üslup ile ortaya koyan Ozan Akbaba, izleyicileri etkilemeyi yine başardı. Kasaba Doktoru dizisi Cuma akşamları TRT1 ekranında ilgi çeken bir yapım haline geldi.

Hazal Subaşı, Deniz Can Aktaş ve Vildan Atasever’in de başrollerinde yer aldığı dizinin ilk sezonunun Haziran ayının ortalarında tamamlayacağı ortaya çıktı…

Kasaba Doktoru dizisi, sezon sonunda izleyicilerle buluştu ve 11. bölümü ile birlikte 17 Haziran Cuma günü ilk sezonu tamamlayacak.

20 Mayıs Cuma günü yedinci bölümünü izlediğimiz Kasaba Doktoru dizisi, planlamalarda bir değişiklik olmaz ise, 4 bölüm daha izleyici ile buluşacak. Ardından sezon arası verilecek ve ekip Ağustos sonunda yeniden bir araya gelerek ikinci sezon için çekimlere başlayacak.