Ana sayfa Sosyal Medya Kavak Yelleri ve Muhteşem Yüzyıl dizileri ünlü yapımcı Timur Savcı için bir dönüm noktası oldu!

Kavak Yelleri ve Muhteşem Yüzyıl dizileri ünlü yapımcı Timur Savcı için bir dönüm noktası oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türk dizi tarihine damgasını vuran isimlerden birisi de yapımcı Timur Savcı… 6 yıllık ön hazırlıklarının ardından yapımcılık için kendisini hazır hissederek piyasaya giriş yapan Timur Savcı, Türk dizi tarihinin de en önemli projelerine imzasını atmayı başardı. Gençlerin çok sevdiği Kavak Yelleri dizisiyle iş yaşamında büyük adımlar atan Timur Savcı, bu dizinin kendi kariyeri için bir dönüm noktası olduğunu söyledi.

4 sezondur atv’de devam eden Bir Zamanlar Çukurova dizisinin çekimleri Adana’da devam ediyor. Timur Savcı yapımcısı olduğu dizinin setini zaman zaman ziyaret ediyor. Ünlü yapımcı bu sefer ise Adana’ya gençlerle sohbet için gitti. Çukurova Üniversitesi’nin Adana’da düzenlediği Doğu Akdeniz Bölgesel Kariyer Fuarı’nda öğrencilerle buluşan ünlü yapımcı, deneyimlerini paylaştı.

Kavak Yelleri ve Muhteşem Yüzyıl dizileri ünlü yapımcı Timur Savcı için bir dönüm noktası oldu! 7

TİMS, TIMS&B Productions ve TAFF Pictures’ın kurucularından olan Timur Savcı, Kavak Yelleri’nin yanı sıra kendisi için Muhteşem Yüzyıl dizisinin de bir dönüm noktası olduğunu anlattı.

Babasının yanı sıra Muhteşem Yüzyıl’da birlikte çalıştığı Meral Okay’ın da hayatını değiştiren insanlardan birisi olduğunu söyleyen Timur Savcı, nasıl proje seçtiğini de anlattı.

Birçok kişi böyle önemli projelere imza atan, büyük bütçeleri yöneten birisinin dizi seçimlerinde hangi kriterleri dikkate aldığını merak ediyor.

Timur Savcı, genellikle duyguları ile hareket ettiğini ve çocukluğundan bu yana devam eden okuma ve izleme alışkanlıklarının kendisine çok yardım ettiğini söyledi. Ünlü yapımcı haftanın iki gününü okumaya ayırmaya gayret ediyor ve hayallerinin peşinden gitmesi gerektiğinde de bunu yapmaya çekinmiyor.